Teade

Collapse
No announcement yet.

kysimus ressiiveri kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kysimus ressiiveri kohta

niih ressiiveriks on siis Technics SA-EX310 netist leiate infi, kuid see on 5.1 surround... võimsus on 2*90W DIN või 5*70W DIN... taga on kokku 6 väljundit... 2 tavalist siis 2 surround ewhk kokku 2 esimest ja 2 tagumist, siis 1 keskkõlar ja eraldi supaka väljund, kuhu on kirjutatud SUBWOOFER...
    kysimus siis selline, et kas ma sinna supaka väljundisse võin kohe panna nt. 75W RMS supaka, või pean mingi võimu vahele toppima...

Originally posted by Reixx@Aug 16 2004, 20:41
    niih ressiiveriks on siis Technics SA-EX310 netist leiate infi, kuid see on 5.1 surround... võimsus on 2*90W DIN või 5*70W DIN... taga on kokku 6 väljundit... 2 tavalist siis 2 surround ewhk kokku 2 esimest ja 2 tagumist, siis 1 keskkõlar ja eraldi supaka väljund, kuhu on kirjutatud SUBWOOFER...
    kysimus siis selline, et kas ma sinna supaka väljundisse võin kohe panna nt. 75W RMS supaka, või pean mingi võimu vahele toppima...
    ma pakun et pead panema ikka aktiivika sinna taha

Comment

aga mul jääb nii palju võimendi võimsust üle, et kas kuidagi sillata ei anna midagi? sest mul kasutusel hetkel 2 kõlarit, simfoniad...

Comment

Esiteks...tegelik võimsus on sellel 2x60W tavalise stereo puhul... 3x50W (esimesed kõlarid) ja 1x50W (tagumised) surround-i puhul. Aga tagumised on omavahel järjestikku ühendatud (ainult üks võimendi&#33 ja mängivad ühtmoodi
        Teiseks...subwoofer peab aktiivkõlar olema.
        Kolmandaks...sillata niisama lihtsalt ei saa.

Comment

pildid ka ressiiverist!!!

Comment

Kui huvitab, võid laadida selle pilli service manual-i
            http://amt.ural.ru/electronics/audio-pnsaex310.php3

Comment

tänud sebastian

Comment

nyyd siis kysimus selline!!!
                Et kas siin Tevalo foorumis leidub tegelast, kes suudax teostada järgnevat:
                mure selline, et tämbri nupp resssiiiveril (bass) on nagu kuidagi lahja, nuh mul nupp on keeratud põhja aga ei mytta yldse, eelmise (lahjkema) võimuga myttas kyll kui põhjas oli... et kas keegi oskax teha nii, et seda nuppu keerates põhja myttax ka ikka... ja ety selline nagu praegu põhjas olles olex hooüpis poole peal...

On see yldse teostatav?

Comment

teostatav peaks see küll olema ma arvan....
                  algaja audiomees............:P

Comment

Mul omal ka Reciver mul panasonic 6*100 woofriks on mul audes ja tal ikka eraldi võim vahel Estonia võim ei ole mõtet midagi möllata osta võim ära ja asi vask.

Comment

Working...
                    X