Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika Y-7101-Ctepeo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika Y-7101-Ctepeo

Tegemist siis sellise võimendiga. Kuna plaanis on hankida sellele võimendile kõlareid, siis sooviksingi asjatundjate abi, kes oskaks soovitada mis tüüpi kõlarid oleksid antud võimendile kõige mõistlikumad muretseda. Endal oli plaanis osta Estonia 35AC-021 kõlarite paar. P.S. kõlarite pakkumised on samuti oodatud

Tänud ette.

s-30ned pidid olema sellele ideaalsed. sealt võttes siis ka s-50ned

Comment

Krt...tahaks nagu midagi võimsamat kui s30...kusjuures sõbral oli kunagi sellel samal võimul 2x S90 taga ja sauna eesruumis oli bassi ja heli kui palju!

Comment

KUi võim korras, lüüdid vel ära pole kuivanud ja lõpud ka OK iis või sinna s-90 järi panna küll, vaata 8 oomiseid kaste, väljundus võimsus on 26w @ 8 oomil ja 20w @ 4 oomil.
        Kas mitte u-101 ja u-7101 polnud s-90-tega originaali järgi komplektiks kavandatud?
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Aga kuidas oleks 2x Estonia 35AC-021? samas oleks kohe väga huvitatud igasugustest hinnapakkumistest

Comment

Arvan, et häält ta teeb ja töötab ka kindlasti, ainult jääb kastidele päris suur rakendamata võimsus varu.
            Võimendi põhja keerates tekib suur moonutus, kuid tavaliselt kuulates on kõik OK .
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

üks kindel reegel onngi selline, et kõlarite MAX VÕIMSUS PEAB OLEMA SUUREM KUI VÕIMENDI MAX VÕIMSUS.

35AC-021 on hea valik.

Comment

üks kindel reegel onngi selline, et kõlarite MAX VÕIMSUS PEAB OLEMA SUUREM KUI VÕIMENDI MAX VÕIMSUS.
                räägid ehk lähemalt miks see nii oluline on.

Comment

mõtle loogiliselt, mis juhtub siis kui enrgia allikas,( antud juhul võimendi )on võimsam kui koormus (antud juhul valjuhääldi.)

Comment

suitsupilv. eks seda nuppu tuleb ikka ajudega keerata. ons veel mõni põhjus välja pakkuda. mina isiklikult arvan just, et võimendi peaks olema võimsam kui kõlarid, et moonutused madalamal hoida.

Comment

Nõustun Ali Qiller`iga - võim peaks tegelikult võimsam olema kui kõlarid, sest enamus kõlareid lastakse õhtale just alavõimenduse tõttu tekkivate moonutuste tõttu.
                      Kuid antud juhul on võimsust parajalt napilt käes, seega on raske sulle midagi soovitada - kõik oleneb, palju sul raha välja käia on ja mis eesmärki peavad kõlarid täitma.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

see ajudega on suhteline mõiste. Praktilises kasutuses asjadel on ikkagi kindlad reeglid, mille tasandil asjad paika pannakse.Sellise reegli järgi prjekteeritakse ja ehitatakse süsteemid.Kui kaldud arvama et sinul peab võimendi olema võimsam kui agregaadid või nende võimsus siis anna minna, mul pole selle vastu midagi.Küll aga võib järeldada foorumi põhjal, et võimendi võimsusest ja selle VÕIMSUSE kasutusest ikka pole küll õiget arusaamist ja kogemust. mida rohkem seda parem, kuid mida sellega peale hakata ja kas on vajadust, sellele ei mõtle paljud.

MUL ON AUDES 034max 130W kast võim on 2x90W resiiver STR665. ja on lampvõim 2x70W ja normaalselt on rakenduses 5-10W ja musa puhul max kuni 25W ja seda kui olen üksi ja tahan mööblit lammutada ja tuba pole väikeste killast seega on veel võimsuse varu piisavalt ja ma ei hakka kommima moonutusi, seda kõrva jaoks lihtsalt pole.( see on mõõtmise ja praktika tulemus)

Ja kui mõni arvab et võim peab olema mitte vähem kui paarsada vatti no olgu pealegi maitse küsimus kuidas kellelegi. võib ka kilovatistega musa kuulata ega siis häbeneda pole midagi ikka hea kelkida oma vattidega ja asi seegi. otstarbekusega pole tänapäeval midagi teha.Mis parata kui aju maht väike.

Antud teemal kellelgagi vaidlema ei hakka.

Comment

ma kaldun ka arvama, et kõlarid peaks olema võimsamad kui võimendi....
                          seda juba ainult sellepärast, et vältida kõlarite "purunemist"
                          Siinkohal toon näite:
                          Ostsin kunagi võimendi: Radiotehnika u-7101 stereo
                          Võimendiga sain kaasa hästi hõitud radiotehnika S-30-d
                          Ise kuulasin kodus muusikat suhteliselt normalselt (maximum poole võimendi võimsusega)
                          Õhtuti töölt koju tulles aga hakkasin täheldama et iga päevaga helikvaliteet muutub halvemax... Lõpuks sain teada siis põhjuse: päeval vend kuulas täie rauaga mingit mõttetut diskokolinat mis lihtsalt peksis kõlarid pehmeks....
                          Siit moraal: kui oskad volume nupuga ringi käia,on S-30-d selle võimu taga ideaalsed.... kui oled aga sinnakanti nagu mu vend(et volume põhja ja pohh mis edasi saab) siis vaata midagi julmemat omale võimu taha....

EDIT: S90-d näiteks....
                          Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Humax, kes siin on rääkinud kilowatistest võimsustest? U7101 on 20 või 26W parajalt suure moonutuse korral. Minu jaoks isiklikult on seda vähe - nõustun sellega, et enamus kuulamisest toimub 5-10 W korral, nö taustaks. Kuid kui peaks tekkima tahtmine kõvemaks keerata, siis 26W ja moonutustega ei ole see, mis mina ideaalis näeksin.
                            Ma ei aja taga ulmevõimsust, kuid dünaamika jaoks peaks jätma korraliku varu, ja isiklikult minu jaok on kõnealune aparaat nadi. Ta ei vasta minu vajadustele, kuid ei tähenda, et teema-algatajale see ei sobiks. Seetõttu ongi raske midagi konkreetset soovitada.

Olen kuulanud Estoniaid selle võimu taga - jah, nad teevad häält, kuid teevad märksa paremat häält võimsama võimu taga, nii head häält, kui Estoniad üldse võimelised tegema on.
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

to mcgangsta: aga kas siis see, et mõnda inimest ei ole õpetatud noaga viisakalt käituma ei tähenda veel seda, vorsti peaks nüri noaga lõikama?
                              võib ju ka punase markeriga punase triibu tõmmata millest volüümi üle ei tohi keerata. ja raskemate juhtumite korral saab ka nupu käiku piirata. aga ennekõike kasvatus.

edit: typod

Comment

Working...
                              X