Teade

Collapse
No announcement yet.

K:10ac kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:10ac kõlarid

Tere,
    leidsin maalt sellised kõlarid kapiotsast-10ac.Ühendatud Majak makiga.Kõlarid ise pealt näha väga korralikud ja erilist watti pole saanud.Tekkis küsimus, kas tasuks maalt ära vedada need või ei, s.t. kuidas on kõlarid oma kvaliteedilt ja võimsuselt?Ehk on keegi omanud selliseid...

Tänan

EDIT:kuna link mis ma andsin eriti töötada ei taha, siis annan lingi galeriile ja sealt samalt lehelt siis 10ac
    Gallery

Ma olen omanud neid kõlareid, tegu on Elektronika 10AC valjukatega, mis on 10W võimsusega ,sagedusriba jääb neil 63- 18000Hz, lairiba kõlarid, 4 oomised. Eks helinõudmised küll kõigil erinevad aga mulle väga meeldis nende heli , suht puhas , muusikat saab kuulata küll... võrreldes oma vana muusikakeskuse kõlaritega olid nad ikka palju etemad..Kindlasti tasuks sul need kõlarid maalt ära tuua.

Comment

abo raamatus kirjeldab kuda neid ümber teha,proovi saad teise tulemuse.

Comment

Abo ei kirjelda mitte nend kõlarite ümber tegemist, ära parem ürita.

Comment

Originally posted by lks@Aug 24 2004, 19:10
          Tere,
          leidsin maalt sellised kõlarid kapiotsast-10ac.Ühendatud Majak makiga.Kõlarid ise pealt näha väga korralikud ja erilist watti pole saanud.Tekkis küsimus, kas tasuks maalt ära vedada need või ei, s.t. kuidas on kõlarid oma kvaliteedilt ja võimsuselt?Ehk on keegi omanud selliseid...

Tänan

EDIT:kuna link mis ma andsin eriti töötada ei taha, siis annan lingi galeriile ja sealt samalt lehelt siis 10ac
          Gallery
          irw, mul viskas tolle lingi peale microsofti kodulehele

mul ka need koguvad tolmu (10AC-9 siis)
          keegi ära ei taha osta?

Comment

Working...
          X