Teade

Collapse
No announcement yet.

palju voib maksta selline grammar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nii. Estonia 010 grammari tõenäoline prototüüp siis ka päevavalgele tiritud. Väga hea riist oli... kui kogemata olid kvaliteetsed jupid sisse sattunud. Mitmed käivad siiamaani, vaatamata üle 15 - aastasele vanusele.
    Pole need "lääne" riistad nii veatud midagi. Uskumatut saasta on neid remontides nähtud. Ka väga tuntud firmadelt. Eks kibe konkurents ja range kokkuhoid teevad oma töö. Mõni asi on veel hullem, kui analoogne vene oma. Venelased vähemalt kirjutasid tehnilistesse andmetesse ausalt, et on saast.
    Muidugi pole tippklassi pillidele vene poolelt midagi vastu panna, aga see selleks.
    Kes veel oma kätega midagi remontida oskab/viitsib, võib ka vene riista osta ja pole kindel, kas samaväärne lääne firma pill kestab kauem.
    Viimasel ajal on küll paljud inimesed masenduses, sest selgus, et tal polegi kõige viimane mudel...
    Selline OT siis.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Vene tehnikal reeglina
      korpus koliseb ja nagiseb
      nupud tulevad küljest ära
      potekad on nagu ümberlülitid
      ümberlülitid ei anna ühendust
      pistik ei lähe sisse ja kui läheb siis ei tule välja
      iga pistiku pinout on isemoodi
      iga väljundi nivoo on isemoodi, vahel on suisa vooluväljund
      "kroom" koorub maha
      kuule sulle sobiks ju ainult selline pill millel puuduvad nupud taielikult ja korpus oleks kuulikindla kihiga yle tehtud, et midagi maha ei kooruks, asi vist ikka rohkem sinus, vxi selles kuidas tehnikaga ringi kaia, millegiparast 19a. vana grammar naeb mul valja nagu uus, ei nagise kuskilt midagi ja ka nupud kyljes ja pole selle ajajooksul reondimehe sekkumist vajanud. Heliga ka rahul, kuigi tean, et ideaalne ta pole.

Comment

Lahe siis.

Las ma arvan. Arktur 006 on tolmukoguja. Technics 1200 on ideaalne grammar.

Vastuseks teistele. Sul on vene auto, vene grammar , vene võim ja vene kõllid. Ja majas on vene küttesüsteem. Millal sa siis oma naisega aega veedad ?

Comment

Originally posted by KaruTEC@Sep 12 2004, 21:36
          Vastuseks teistele. Sul on vene auto, vene grammar , vene võim ja vene kõllid. Ja majas on vene küttesüsteem. Millal sa siis oma naisega aega veedad ?
          Sorri, et järgnev on off-topic.

Eks naine ole ka vene naine

Comment

Tõesti jah! Pole ta miskitki nii päh!Mis siis ostate mingisuguseid a la 20 kilo osse ja midagi sellist-mina ostsin omale 500 :huh: raha eest vene ossi-mingi 50MHz vist oli ja tyypi hetkel ei tuleta...aga ta töötab siiski siiamaani ja nii juba 3+ aastat~üle päeva kasutan.Eks ostke mingi digioss, lääne oma ka, norm lääne ossi saab ~poole milli eest, ei usu, et ta nii hea oleks.Aga fakt on see, et 20 000 rutsi (ca.10 000 eeku) eest saab palju kordi sitema (vabandust) lääne ANALOOGI.
            Ossid ossideks-grammerid-ise nägin oma silmaga üht purustatud (tatikate töö) metallkestaga ORFEY !kirjapilt! vist oli mudel 106 stereo või midagi sellist, oli välim. suht stiilne, sisu sain endale.Ehk keegi oskab sellist pakkuda (tervena), olen vaadanud börsi, aga tulutult! h34r:
            -superradical-

Comment

Vene osside kiitmine on ikka demagoogia ruudus. Lääne analoogossid hinnaga kuni 10k on vägagi korralikud, meil mootorikatsetuses töötab üks juba 3 aastat. Nagu ma eelpool mainisin (või ei maininud) on mul ... 3 "suurt" vene ossi, viimased mudelid - 4*100MHz jms ja 2 väiksemat, kah suhteliselt viimase otsa oma. Mitte ühtegi ei kõlba kasutada, eriti ägedad on proovikukarbid mis on täis ebamäärast metallirisu ja jäikasid juhtmeid.

Kui raha on vähe ostke igal juhul mõni odava otsa lääne oss, mitte tosinakaupa eriti odavat vene risu.

Lääne osside hindadest ei tea sa, radiotehnika, mitte halligi.

4*500M digiossid, HP omad maksavad reeglina 50-100k, sõltuvalt proovikutest. Hea dif.proovik võib ise maksta kuni 100k.
              Poole milli eest saaks ehk 8 korda 2GHz vms.

Võtke sirvige vahelduseks ELFA katalooge.

Comment

"REEGLINA"-muidugi kui tuleb hakata sajatonniseid proovikuid ostma siis see su 4*500 võib maksta ka 1000-ikka ei ostaks (elfa kataloogi sirvi ise kui tahad,pole seal pooltki nii head ossid). Ja selle mõttetu vene kola kohta niipalju-kui kasutada ikka ei oska siis pole midagi teha-inimene õpib kuni elab, on ütlemine!

VEEL nii palju, et maitse asi-kes tahab kasutab vene värki, kes ei, mitte!
                To: KaruTEC-sirvi viimast "Arvutikasutaja"-t-seal huvitavaid näpunäiteid ja soovitusi aparatuuri muretsemiseks algajale elektroonikule.
                -superradical-

Comment

Kui sulle need vene ossid ei kõlba, siis oleksin lahkelt nõus võtma nad enda hoole alla:
                  -superradical-

Comment

Hea nali
                    , lasta KaruTEC-il lugeda soovitusi aparatuuri muretsemiseks algajale elektroonikule.
                    :lol:

Comment

Mis nali kui kätte juhtub siis loe ka, saab naerda ja muudki huvitavat-ehk kiidaks keegi mingit "välismaa" kuurinurgas värisevate kätega tehtud kruvikeerajaid ka?Lugege-kasvõi ajaviiteks!
                      -superradical-

Comment

>> "REEGLINA"-muidugi kui tuleb hakata sajatonniseid proovikuid ostma siis see su 4*500 võib maksta ka 1000-ikka ei ostaks (elfa kataloogi sirvi ise kui tahad,pole seal pooltki nii head ossid). Ja selle mõttetu vene kola kohta niipalju-kui kasutada ikka ei oska siis pole midagi teha-inimene õpib kuni elab, on ütlemine!

Sa lase endal kõrvad ja silmad kinni teipida, peas tarkust niigi palju.
                        Ma ei saa aru kas sa tuled mulle rääkima et mina ei oska mõõteriistu kasutada ? Ja mis möla proovikutest sa ajad ? Ma räägin et korralikud proovikud maksavad 100k, las nad maksavad, ossiga pole midagi pistmist.
                        Krt. ma olen viimased viis aastat prof. elektroonikaga tegelenud ja see ei seisne sugugi telekate remontimises. Amatöör vist juba 10 aastaselt, ei mäleta.
                        Üritan lihtsalt veidi valgustada, näidata "ämbreid" kuhu ise olen astunud. Aga vist pole mõtet, sa ei saa poolest jutust lihtsalt aru ja teise peale targutad mingit jama.

Kui vaja ma võin kruvikeerajatest ka rääkida - A Kaabel, punased, Cr-Vanaadium, sveitsi omad. Ärge neid ostke, liiga head. Ostke pensukast odavaid, lähevad küll nädalaga puruks ja kuluvad ära aga noh need on ju 3 korda odavamad.

Neile kes ELFAt lugeda ei oska või ei usu võin koodi öelda: 76-180-44, hind 430 eurot. Väga tipp topp aparaat.

Comment

Originally posted by Padasonic@Sep 11 2004, 20:36
                          Nii. Estonia 010 grammari tõenäoline prototüüp siis ka päevavalgele tiritud...
                          mitte ainult grammar.
                          http://www.vtl.ee/sharp-vs-ret/
                          GSM: 5039624

Comment

RET tegi ka kassetika valmis, olen prototüüpi näinud - duubeldekk - aasta oli siis 1985 või -86. Disainilt kuulus see aga juba cd-mängijaga ühte perekonda / esipaneeli laiusega 43 cm.

Comment

Nojah. Selle asjaga on siis ka selge. Pole varem selliste piltide otsa komistanud. Et CD - mängija oli põhimõtteliselt ainult vene kest (oli see nüüd Tesla või mis - ei mäletagi enam - pole ammu remondis käinud) sisu ümber, seda ma teadsin. Võibolla ongi parem, et ei hakanud ise jalgratast leiutama. Omal ajal liikusid kõvad kõlakad, et kohe-kohe tuleb Estonia makk välja. Et igavesti vinge pill. Mõni väitis, et on isegi kusagil RET - is näinud. Paraku lõppes enne RET ära. Vähemalt valisid üsna kenad riistad eeskujuks.
                              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Paraku lõppes enne RET ära.
                                Kas keegi teab täpsemalt, mis oli RET-i lõpu peapõhjuseks? Olen kuulnud kahest diversiooniaktist RET-ile, ühest väärismetallide laole ja teisest CD-mängijate tootmisliinile. Mõlemal korral oli üle valatud EPO vedelikuga.
                                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                                X