Teade

Collapse
No announcement yet.

Põnevaid pilte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Põnevaid pilte

Jõudu kõigile!

Leidsin netist ühe omapärase saidi, ja mõtlesin, et võib-olla huvitaks see ka laiemat huviliste ringi, kuna pole märganud, et keegi teine oleks seda linki varem soovitanud.

Vt : http://www.exoticaudio.org/Exotic_Audio.html

Autori kommentaarid on kohati üsna tobedad, aga pildimaterjal see-eest väga suur ja kvaliteetne / samas see aeglustab mõne lehekülje allalaadimist, aga tasub oodata.
    Hääd vaatamaist!

Audes on ikkagi yle kõige!!!!

Comment

Üks teema selle leha kohta siin juba leidub muide.

Comment

Originally posted by -8o-@Aug 29 2004, 13:14
        Audes on ikkagi yle kõige!!!!
        minu arust audes teeb pikkapuuga mingile pioneerile ära aga see on minu arvamus
        TeamRMS

Comment

Originally posted by ripspeed@Aug 29 2004, 16:39
          minu arust audes teeb pikkapuuga mingile pioneerile ära aga see on minu arvamus
          Ainult mingi "ärategemis" jutt käibki viimasel ajal. Minu arust ikka tähtis,et kuidas teatud elemendi(v. kõlari) kõla meeldib kuulajale. Igaühel on oma maitse ja sellist asja nagu "parim" pole olemaski.

Comment

Originally posted by ripspeed+Aug 29 2004, 13:39--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ripspeed @ Aug 29 2004, 13:39)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-&#045;8o&#045;@Aug 29 2004, 13:14
            Audes on ikkagi yle kõige&#33;&#33;&#33;&#33;
            minu arust audes teeb pikkapuuga mingile pioneerile ära aga see on minu arvamus [/b][/quote]
            Ma olen neid Audese kõlareid näinud ja oma kõrvaga kuulanud. Heli oli nii puhas, et pidi tooli pealt kukkuma.

Comment

Working...
            X