Teade

Collapse
No announcement yet.

kas siin leidub sellist inimest??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas siin leidub sellist inimest??

niih, mure siis järgmine...
    mul on ressiiver Technics SA-EX310
    kui muusikat kuulan siis see bassi reguleerimisnupp on keeratud põhja aga bassi ikka suts vähe...
    et kas on siin sellist inimest kes oskaks seda ümber teha, nii, et saax bassi veel juurde keerata! Et nii nagu on praegu põhjas oleks hiljem umbes poole peal!
    Kuulsin et see pidi teostatav olema, kuid mitte kergelt...
    olemas on ka selle ressiiveri plokkskeem kuid päris konkreetset skeemi pole!

Sellisel juhul aitab supakas

Comment

aitab kyll jah, kuid siis on vaja aktiivsupakat... kuid pole eriti seda raha nii palju...
      aga mix mul yldse selline mure on... asi selles, et enne oli mul sony võim ja palju lahjem, kuid tal oli nupp millel nimex loudbass ja vot kui see sees oli siis asi myttaqs ikka päris korralikult nende kõllidega mis mul hetkel on, kuid selle Technics võimuga (palju võimsam eelnevast) ei mytta need kõllid yldsegi nii

Comment

Mul oli täpselt sama probleem technicsi võimendiga. Enne seda omasin sanyo võimendit mis müdises ka nii mis kole aga vat võimsust oli jälle palju vähem. Aga alati võid ehitada passiivse subaka ja sellele siis eraldi tavalise stereovõimendi vahele panna mis oleks tunduvalt odavam kui osta või ehitada aktiivsupakas. Passiivse subaka saab panna mängima nii et teeb väga meeldivat häält aga kas ta sinu technicsi võimendiga ka sedasi on kahtlen vähemalt minu technicsiga ei olnud ja foorumikasutaja kassil ka ei andnud efekti kuigi hiljem sai ta kõik korralikult tööle. Mina soovitaks sul ehitada passiivne sub ja toida seda tavalise stereovõimendga

Comment

oeh aga vb keegi oskab asja ymber ehitada... vb tuleb ainult mõned konded ja tak-id välja vahetada... :P kes teab :P

Comment

Jah, saab. Maksab 550,-. Räägime privas.

Comment

.... oli enda esimene ress selline...... sai isegi muntanteeritud seda kuigi ei saanud eriti kurta tema algelise tämbri üle.
              MSN- taneltreima182@hotmail.com
              telefon katki.

Comment

Sellisel juhul teeme 300 eest

Comment

Millisel juhul
                  MSN- taneltreima182@hotmail.com
                  telefon katki.

Comment

heh, selge, kuid ikkagi kallis ju :-?
                    just ostsin lisavõimu ja supaka kah, kuid ei saa sedagi tööle....
                    viide: http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...ST&f=8&t=11076

Comment

Originally posted by Reixx@Sep 8 2004, 00:18
                      oeh aga vb keegi oskab asja ymber ehitada... vb tuleb ainult mõned konded ja tak-id välja vahetada... :P kes teab :P
                      Pane enne võimendit passiivne "tämbriregulaator " . Skeemi keerukus sõltub sellest, palju Bassi juurde tahad. Signaal läheb aga nõrgemaks siis.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

see ka võimalus jah, kuid tahax ressiiverit ennast nagu ymber teha...

Comment

(y)

Comment

Working...
                          X