eeeem yks takisti on 2ra k2rssand skeemil on ta R29 (mingi lakitud traat on ymber keritud:S esimest korda näen )ja seda tak i on kord juba vahetatud (mitte mina) ja skeemil on R29 mingi t2histus juures "1j4"skeem
Teade
Collapse
No announcement yet.
8Ω lampvõimule 4Ω kõll - kuidas?
Collapse
X
-
see on suure võimsusega traat takisti peaks olema 1,4 oomi kui see on põlenud siis tuleb see väljavahetada või takistustraadist uus kerida, tava mass tak sinna ei kõlba. võimsus peaks olema kusagil 10W ligikaudu. see tuntud probleem. sa peadki lampide reziimid ära mõõtma kas pinged on paigas. eriti el-34 5. jalg see on tüürvõre ja kui seal midagi lahti on siis on jama. mõõda kõik katood takid üle el 34 8. jalg tee asi külmaks ja mõõda oommeetriga kas takid on kõik võrdsed ja üldse olemas või on läbipõlenud. vaata et sa oommeetriga pinge all ei mõõda.
selle lõpu häälestamine ja reziimi ajamine on küllaltki raske kui kogemusi pole.
Comment
-
sain mingi 1,4 se atki sinna ja nüüd on teatud lambi sees säde (nagu keevituse säde)ja kui häält tõstad siiis hakkab säde kiiremini peksma ja kui ma lambid ära vahetan on ikka samas ppesas probleeem>>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<
Comment
-
võta tester ja mõõda pinged ära ja võrdle neid teise lambi pingetega seal on ehk veel mõni reziim paigast ära.ole mõõtmisega ettevaatlik seal kõrged pinged.või on seal lambid juba nii pehmed et polegi midagi teha, et pead hakkama uusi ostma.
pealegi võib olla küsimus pesas, seal võib olla mitu probleemi asi küllaltki vana ja et seda korda teha on vaja kõvasti tööd teha ja kogemusi, nii lihtne see kõik ka pole.võta oommeetr ja mõõda kõik takistid üle mis on lõpuastmes ja faasipööraja kaasaarvatud. ja ära seda tee pinge all. ja kui see korras ja vajalikud jupid vahetatud siis mõõda voltmeetriga kõik alalisvoolu pinged ära ja võrdle neid omavahel kõigil lõpu lampidel peavad pinged olema võrdsed.loe minu eelnevad postitused läbi.
Comment
Comment