Teade

Collapse
No announcement yet.

Aidake, kas mu ressiiver on peez või mis viga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aidake, kas mu ressiiver on peez või mis viga?

niih, ressiiverix on Technics SA-EX310...
    pildid: ressiiver

ja mure selline, et subwoofer out... seal pole signaali :-? yhendasin sinna aktiivsubwoofri järgi, kuid ei tulnud mingit piixugi....
    proovisin testriga (voltmeetriga), siis polnud seal mingit signaali...

kas ma pean kuskil mingit nuppu vajutama võ
    i mis viga ja kas keegi oskab asja äkki parandada või üle vaadata...

mute ?

Comment

eee.... muting nupp on off....
      kõlaritest heli ju tuleb :S

Comment

aga klge kas ma supakale äkki võin võtta sealt center kõllist väljundi? et siis sealt lähex supaka võimu ja siis supakasse?

Comment

kas sul sealt ennem on tulnud heli?
          kas sealt peaks heli tulema? mõnel resiivril peab ju sub väljundi eraldi tööle panna, kuid kas ka antud isendil?
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Antud isendil on supaka väljund aktiivsuppari jaoks. Eeldan nagu, et asi tuleks PRO-LOGIC-u peale ümber lülitada enne kui midagi sul sealt üldse välja hakkab ronima. Kui pärast kõike katsetusi ka viakus on siis on väljund peetis. Muide loe käsiraamatut
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

see peaks olema selline väljavõte subbakale kuhu läheb veel võim ja siis valjukas. selle väljundi max väljund pinge on 1.5V ja kõrgeoomiline väljund, mõeldud aktiivsubbaka võimu sisend pingeks. aktiiv subbakas on see kus on subbakal võim sees. ja osadel resiiveritel, kui puudud proloogik heli siis seal väljund pinget ei olegi. loe instruktsiooni ja pilt selge.

Comment

sonyl pidi küll erald subbari väljundi tööle panema ja muide panasonic'ul kah mis on sisuliselt sama, menüüd enam ei mäleta aga see tuleb ikka enne sisse kah lülitada. PRO-LOGIC ei pea minuarust peal olema.

Comment

niih, vastan siis teie kysimustelöe ja arvamustele...
                  ma pole sealt kordagi signaali kätte saanud, ka enne kui ma supaka muretsesin...
                  mul on aktiivsubwoofer, st. nii supakas kui ka võimendi... võimendi on 100 watine ja kasutaja W@lduri meisterdatud...
                  Panin ressiiveri menyyst pro-logicu peale, aga ikka ei tulnud mingit häält...
                  tuhnisin menyys, ei leidnud kuskilt, et saax eraldi supakat sisse lülitada...
                  kahjux mul käsiraamatut pole ja netist ka ei leidnud...

pliiz HELP

Comment

Kus eestimaa paigus asud? Võiks pilgu peale visata.
                    telefon katki.

Comment

Suppar on ikka korras?
                      telefon katki.

Comment

asun tln-s...
                        suppar on korras, sest proovisin ja panin suppari center kõlli väljundisse ja siis tegi häält, kuid nõrka :P loogish ju :P

Comment

niih asi on peaaegu korras ....
                          andestage kõik oli minu viga... ops:
                          mul oli supaka võimendi väljundi juhe vastupidi.... ma ei uskunud et see loeb,... see juhe mis kõlli läheb, tõstsin juhtmed teispidi ja töötab

aga mure selles, et see ressiiiveri väljundsignaal on nti liiga väike, supakas töötab liiga vaixelt võrreldes simfoniatega kuigi selle supaka võim on põhja keeratud :-? MIDA NYYD TEHA?

Täann, et mind aitasite (B)

Comment

Minu philipsil saab seda puldist igatahes regullida.

Comment

Kui võimendi väljundsignaal liiga väike on siis soovitan sul supaka juhtme võimendi video out väljundisse panna, mul kunagi aktiiv supakas mängis nii, ainult see on jama, et peab vol supaka enda küljest juurde keerama.., kuid signaal on samas väga tugev.

Comment

Working...
                              X