Teade

Collapse
No announcement yet.

on keegi tellinud protuning.ee-st ehk braterlandOÜ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

on keegi tellinud protuning.ee-st ehk braterlandOÜ

tellisin braterlandist 2 elementi ära, tarneajaks lubati 4 nädalat, see sai täis, helistasin, öeldi et 2 nädalat läheb veel (tellimus olevat kaduma läind )? ei tea, asi tundub natuke kahtlane, on keegi teine sealt kauba kätte ka saanud või on sealt tellinud ?

Loo moraal: Osta sellisest kohast,kus on kaup kohal olemas.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ja Sul muidugi raha makstud neile juba jah?
      Tarbijakaitsesse ehk?

Comment

jah olen tellinud. FUBR seeria supaka. Jõudis 3 nädalaga kohale.
        -

Comment

kuidas hääl nendel pyle pro(pro audio) asjadel on,wattid on küll hirm suured

Comment

kui kätte saan ja kõlarid valmis teen siis annan teada, mis nad endast kujutavad

Comment

2 nädalat tagasi sai selline asi tellitud: http://www.protuning.ee/index.php?ni...=pylep&pro=135
              40l kinnine kast ja sillatud tda7294 juba ootavad :P

Comment

tellisin 2 sama woofrit, viivitusega pidi see järgm nädala jooksul jõudma.
                Ma lasin materjali puidus lõigata nii, et kasti sisemine ruumala tuleb 101l

Comment

ma tellisin kah ja seal tuleb miniumiga 4 nädalalt kaua aga tuleb kohale ja kui ei tule siis mine kas viljandi või tartu esinduss ja kui see ka ei aita sis muidugi tarbjakaitsesse või kui oled raha mees sis tasub kohtusse ajada
                  nael kummi-maakivi tuuleklaasi

Comment

tarbijakaitse teeb ise neile juba peavalu nii et kohtuni asi ei jõuagi, ise nende teenust juba mitmel korral edukalt kasutanud (poelett korjati saiadest 15 min peale kõnet puhtaks )
                    -

Comment

kas keegi on veel pyle kaupa tellinud ja pidanud selle viimase 3 nädala jooksul kätte saama aga kaup pole eestisse veel jõudnud ?

Comment

Olen sealt tellinud Power Acousticu woofri ja see tuli pikka ootamise peale ikka lõpuks kohale. Sõber, aga tellis mingi 2-3 kuud tagasi woofri ja sai selle nüüd hiljaaegu kätte, aga see polnud ka see, mida ta tellis. Kui ta sinna helistas öeldi igasugu vabandusi jne., aga jah lõpuks saab ikka kätte, aga tarneaeg võib väga pikaks osutuda, mingid petised nad pole ja olen seda ühte Braterlandi tüüpi näinud kah ja suht normaalne tüüp tundub olevat, petmisega nad ei tegele, aga jah teenindusega on vahel probleeme.
                        Muusikahull!

Comment

no loodame jah et ikka jõuab kohale, olen suht 3 nädalat juba üle aja oodanud oma pyle woofreid - pakuti raha tagasi ka kui oodata ei viitsi, aga mul kastide jupid jms juba saekaatrist tellitud ning olemas. Eks ootab siis.

Comment

Ma sain küll 1 päev peale arve maksmist kätte...:P

Comment

Natuke teemaväline küsimus: Kas siin märgitud hind on ikka kõlaripaari kohta? link

Comment

Working...
                              X