Teade

Collapse
No announcement yet.

on keegi tellinud protuning.ee-st ehk braterlandOÜ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlaripaari ikka, ehk siis kogu komplekt.

Comment

Mingi eriti odav siis Kellegil kogemusi on?

Comment

* One Pair 6.5" Mid-Bass Speaker
        * One Pair 1" Neodymium Dome Tweeter
        * One Pair Passive Crossover Network

nii seal kirjas on. iseasi kas uskuda või mitte.

Comment

...andsin ka hiljuti tellimuse sisse, pidid arve saatma, eks see tule siis lähimate päevade jooksul. aaga ,mis mulle silma hakkas siis asjaajamine neidl kuidagi aeglasevõitu, isegi maili teel suhtlemine . paistab, et neil nagu mingit statsionaarset kontorit või klienditeenindus-ruume polegi..vaatab, kas saan oma Pyle hornid 2-3 nädalaga kätte...

Comment

rinx kus kohast sa need Pyle Hornyd sealt said, ma siiani ei leia :blink:
            -

Comment

loe-

Kirjeldus:

* One Pair 6.5" Mid-Bass Speaker
              * One Pair 1" Neodymium Dome Tweeter
              * One Pair Passive Crossover Network
              * Impedance: 4 Ohms
              * Power Handling: 400 Watts

ehk üldiselt levinud tavade kohaselt tähendab paar kahte, mitte ühe ega ka kolme, vaid kahte.

Raiko.

Comment

Originally posted by Deus@Oct 11 2004, 08:49
                rinx kus kohast sa need Pyle Hornyd sealt said, ma siiani ei leia :blink:
                ..jah, egas neil seal kodukal midagi ei pakuta. Sain endale tootekataloogi, mida neilt oleks võimalik tellida. Ja seal oli juba yht-teist pakkuda ka..

Comment

on sul see tootekataloog paberil või arvutis, juhul kui viimases siis äkki näitad teistelegi

Comment

Originally posted by p2rt@Oct 11 2004, 15:12
                    on sul see tootekataloog paberil või arvutis, juhul kui viimases siis äkki näitad teistelegi
                    Oleks ka huvi selle kataloogi vastu.
                    Minu kodukas

Comment

Power Acoustic pole seoses Protuningust kadumisega siiski eesti pinnalt täielikult kadunud

http://www.raituning.ee
                      -

Comment

.. see kataloog on excel failina, probleem selles, et ta mul koduarvutis, aga ise olen kaks nädalatkodust eemal-õpingud. Ja sealt teda kätte vahepeal ei saa....
                        .. käige siis uuesti pinda, saadan Teile!

Comment

ma ütlen power acoustic on he firma lõõb lärmi mis hirmus ja muide mul tuli saadetis 2 päevaga kohale maksin postikulud kah
                          nael kummi-maakivi tuuleklaasi

Comment

olen 4 nädalat juba pylepro elementi oodanud. raha sai kohe alguses üle kantud. nüüd öeldi, et oota veel 2 nädalat

Comment

sama siin, ootan ka juba 4 nädalat, nad algul ei öeldnud seda kohe välja aga hiljem ütlesid et ootavad rohkem tellimusi ja siis tellivad korraga. igaljuhul loodame et rohkem jamasid ei teki.

Comment

äkki keegi teab kus pyle pro kaup juba asub omadega, üleeelmine nädal jõudis protuningu väitel euroopasse, eelmine nädal pidi venemaa poole liikuma ja siis lõpuks eesti vist, või mis ?
                                Ega keegi pole muidu vahepeal kaupa kätte saanud ? - muideks hinda on 180kr võrra sellel tõstetud - ma tellisin 490-ga

2.

rinx
                                ". see kataloog on excel failina, probleem selles, et ta mul koduarvutis, aga ise olen kaks nädalatkodust eemal-õpingud. Ja sealt teda kätte vahepeal ei saa....
                                .. käige siis uuesti pinda, saadan Teile! "

Võibolla viskad kataloogi üles?

Comment

Working...
                                X