Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
No announcement yet.
on keegi tellinud protuning.ee-st ehk braterlandOÜ
..rääkisin ka nedega kuu tagasi, öeldi et peab veel ootama. Põhjus selles, et nad kogusid hulga tellimusi ja siis lasid alles asja käiku...ja ilmselt tulevad asjad USa-st laevaga, mis võtab üsna palju aega. Eks teen neile väikese kõne sellega seoses ja uurin kaugel tellimus on. Kui enda kraam käes, siis saan vast kataloogi ka üles lasta...
eelmine nädal ütles et sel nädalal peaksin kätte saama <_< , ega erilist vahet pole, saaks lihtsalt kätte, eestis eriti niiodavalt ei leia läbukõlaritesse bassielemente
eile ütlesid et kaup on tallinnas, täna on see vend ise tallinnas kauba järel, see kaup pidi hull jupiti jõudma nagu mina aru olen saanud ja täna helistasin siis ütlesin oma kõlarite seerianr, ta lubas otsida ja siis kui on siis kulleriga siia saata.
No näis, võiks ikka jõulud millegi asjalikuga sisustada - kõlariteehitamisega
..mulle öeldi ka et sel nädalal saan kätte, aga siiani pole keegi veel ühendust võtnud.Eks vaatab, kui keegi kätte hakkab oma asju saama, siis andku teada..
Rääkisin vennaga, ütles, et peale jõule peaks kätte saama! Pole veel kontakti võetud, aga kui kellegile on midagi muud lubatud või keegi on juba kauba kätte saanud, siis andku teada!!!
Comment