Teade

Collapse
No announcement yet.

www.protuning.ee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

http://www.protuning.ee/index.php?nid=4&da...ndstream&pro=32
    on ka peris hää asi... ma juba mingi 2500 eeq eest tellint... seda parem kui on kohustus myya... njaa.... keegi 2*500 w võimu ei taha osta we... 500.- eesti krooni:P

Comment

ärge kujutage endale ette nii palju.
      ma tahaks seda härrat näha, kes need tellitud võimud 1 krooniga kätte võitleb endale. :lol:
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kui on selle kohta seadus et klient peab saama selle hinnaga mis juures sis võitlen ma nad endale ka... kasvõi mõned.... raudselt.... surmkindlalt...

Comment

Originally posted by Inx@Sep 28 2004, 21:59
          kui on selle kohta seadus et klient peab saama selle hinnaga mis juures sis võitlen ma nad endale ka... kasvõi mõned.... raudselt.... surmkindlalt...
          mhm, tore. paluks ka seda seaduselõiku..... siia samasse teemasse lingitult
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

nu jannozz50 naq ytles.... ega ma ei teagi kas on siuke seadus... see huvitax mindki kas sis on või ei...

Comment

Originally posted by Inx@Sep 28 2004, 20:07
              nu jannozz50 naq ytles.... ega ma ei teagi kas on siuke seadus... see huvitax mindki kas sis on või ei...
              kuskilt ma nagu lugesin selle välja , aga pole 100% kindel , praegu otsin seda kohta. kui saan teada , siis annan siia ka teada

ei leidnud kahjuks , aga hea asi on see et sellel lehel pole kirjas seda et braterland OÜ´l on õigused muuta hindu vms :lol:

Comment

aiaa hinnad on siiski muutunud võimude uuteks hindadeks on 17658.00 EEK ja 21809.00 EEK

suht kirves asi või mis ?

Comment

Seadus oli mõnda aega tagasi täitsa olemas, üks tuttav blondiin on niiviisi saanud kaubamajast kasukagi 999 krooni eest, kuna hinnasildil oli 7 eest ära kustunud. Aga omaette küsimus on kuidas te kavatsete tõestada, et nänn 1 kroonise hinnaga müügis oli? Ja ma pakun üldse välja, et protuningu vennad ei vaevu isegi vastama teie 1000 kaupa tellimustele :P
                  Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Lehel pole kirjas aga kui firma põhikirjas on see olemas, siis pole mitte mingit alust sellel nõudmisel. Pealegi veebis ei anna eriti tõestada, et seal 1 eeq oli ... smas kui me kõik kinnitame seda, siis see 1000 tellimuse eest meile kõigile üks võim ja ülejääk oma-otstarbeks, ma tulen kohtusse toetama Tunnistan kasvõi et XXX seeria oli 1 eek
                    -

Comment

nu.. kysige kliendiinfost!...
                      Ma kysisin... ja vastati, et see andmebaasiviga

Andmebaasi viga oli kahjuks. Vabandame segaduse pärast.

Comment

nu ma olen täiesti nõus igale kes mul aitab need võimud ja dvdmängijad jne kätte saada yx kuni mitu asja andma... ma võtan nende baterlandi meestega yhendust...

edit: kirjutasin neile järgmise kirja... ex näis mis vastavad...:

"kunas ma siis oma kaubad kätte saan... ja siis veel see, et kuidas ma nad kätte saan, kas ma pean postkontorisse minema järgi... ja kas kõige pealt tuleb kokku 59 eeki või iga asja pealt??? ja kunas see arve tuleb"

Comment

värk selles et seda seadust ei ole eestis olnudki see oli kuskil välismaal nii et inx sa ei saa võime ega seda träni ja ei ole mõtet sääsest elevanti teha B)
                          nael kummi-maakivi tuuleklaasi

Comment

mina igastahes helistasin täna ja küsisin oma tellimuse kohta(tellisin ka ühe) ja õeldi, et andmebaasiviga ja tuleb ikka õige hinnaga.... ma sis tühistasin tellimuse...
                            aga jh, kui kellelgi vaja, siis mina nägin ka, et hind oli 1.-
                            Intel inside.. Idiot outside...

Comment

kõik, kes õigel ajal neid asju vaatasid nägid seda. tuleme kõik kohtusse oma osa nõudma.

Comment

Arvan, et antud juhul ei saa te sealt sentigi - sellesamase lause pärast " OÜ Braterland jätab endale õiguse muuta hindu". Kaubamaja võib oma suure käibe juures selle ühe kasuka endale lubada, soliidne firma ikkagi, aga antud subjekti puhul on asi enam kui lootusetu. Pealegi, kohtusse minnes pead kohtukulud ise kandma - oled valmis seda kaotuse korral tegema? Head advokaadid pole teps mitte odavad...

Üldiselt lukustame teema, nalja sai, aga aitab.
                                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                                X