Ostsin hiljuti Soundblaster Live 5.1 helikaardi, millel on ka digitaalne heliväljund. Kahjuks ei ole minu vanakooli Techincs kodukinol digiheli sisendit vaid on hoopis RCA sisend (vasak ja parem kanal eraldi). Ühendasin praegu tavalise 3.5mm stereo -> 2 RCA juhtmega tagakõlarite väljundist ning valisin seadetest Creative LiveSurround. Sedaviisi suudab ressiiver heli kõikidesse kõlaritesse ära jagada ja heli on suht hea, aga sedasi ei saa kasutada õigesti näiteks EAX effekte ja see ei ole ikka õige surround. Ma tahaksin teha sellise juhtme, et kõik 3 3.5 mm väljundit oleksid jagatud vasaku ja parema sisendikanali vahel ja siis võibolla Pro-Logic Dekooder oskab need kanalid jälle õigetesse kõlaritesse suunata. Kas keegi oskab öelda, kas selline asi on üldse võimalik? Siis tahaks subwooferi kanali eraldi välja võtta ja otse aktiivsubwooferisse saata, sest minu keskusel pole ka subwooferi jaoks eraldi kanalit. Siis oleks veel selline küsimus, et kas center-kanali peaks saatma vasakusse ja/või paremasse kanalisse?
Lisaks juurde mõned pildid:
1) Mõned väljalõiked helikaardi manualist:
Helikaardi väljundid
Connecting to a discrete 6 channel amplifier
Connecting with a 5.1 computer speaker system
2) Mina tahaksin teha umbes sellise juhtme(Palun ärge naerge)
Eskiis juhtmest
Kui keegi on kunagi midagi sellist teinud või teab sellistest asjadest rohkem, kui mina, siis võiks teada anda.
Lisaks juurde mõned pildid:
1) Mõned väljalõiked helikaardi manualist:
Helikaardi väljundid
Connecting to a discrete 6 channel amplifier
Connecting with a 5.1 computer speaker system
2) Mina tahaksin teha umbes sellise juhtme(Palun ärge naerge)
Eskiis juhtmest
Kui keegi on kunagi midagi sellist teinud või teab sellistest asjadest rohkem, kui mina, siis võiks teada anda.
Comment