Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mida pead silmas head kvaliteeti? Muide minu arvamus on sellisele küsimusele see, et tuleks kvaliteedialane koolitus läbi teha. Ehk siis ISO 9001 ning keskonnaalane ISO 14 000 ( seoses omavahel eelnvaga)
Kvaliteet pole heli tugevus ega kumisev tümin nagu siiani on siinsete kasutajate arusaamad
Kvaliteet on seadme vastupidavus, antud seadmepuhul heli puhtus ,et teatud tugevuste juures moonutama ei hakka jne.
olen isiklikult kuulanud neid, heli on suhteliselt hea kvaliteediga, kui suuremal võimsusel tekib selline effekt nagu oleks inverter liiga väike tehtud vms... tänu kõlarikastid on aga vägagi hästi tehtud, eriti hinna kohta, sobib väga hästi kodus rahulikult kuulamiseks, mingi SPL või tränakuulamis pill ta muidugi ei ole
Pilt on selles teemas. Seal on taga üks optiline väljund, mis põhimõttel need töötavad, (nagu hiirel liikumise peale äkki?) ja kuidas/milleks seda väljundit kasutada?
see väljund on spets kallimatel seadmetel kallimate seadmete jaoks (viimasel ajal ka liigub odavamate poole) on ta seal nagu sisuliselt samasugune väljund nagu rca jack jne, aga ta on kõvasti kvaliteetsem, sest kui signaal liigub tavalises kaablis, siis korjab ta tee peal igasuguseid häireid ja müra sisse mis tikuvad helipilti (selleks ongi et kallimatel seadmetel on see olemas, odavamatel üpole mõtet kuna vahet sisuliselt kuulda pole, kuna ülejäänud tehnika ei ole piisavalt tasemel) aga valguskaablisse ju elektrilained sisse ei lähe, või mis? :P
ma loodan et terminitega väga mööda ei pannud, kui panin, siis öelge aga julgelt, endalgi kasulik teada
Comment