DAS on kiirem ja toru jämedam, NAS'i puhul tuleb pudelikaelu vahele. Tava LAN korral peale VOB'i miskit läbi ei mahugi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Striimerile DAS või NAS?
Collapse
X
-
Ei saanud õigesti aru. sellist uploadi, mis midagi teha kannataks, pole mul kunagi olnud ja ei ole praegu ka. Ei mäletagi, mis mul siis oli adsl või oli juba vdsl. Igaljuhul nendega ei kannata midagi teha.
Fiibrit (mis olla piirangu vaba) olen luninud ei tea mitu korda, seda siia ei tulegi. soovitatakse elukohta vahetada, et koli sinna kus on
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitustkui 2 dB müra tuleb juurde, mida on seal edasi uurida.
Comment
-
Kui raadiot teha siis kõik käibki lennult. Lood raadios olid 320kbps Eetrisse läksid icecast'i ja shoutcast'i serverite kaudu 192kbps. seda bitratet mida stuudio vaikimisi eetrisse tahtis saata ei kõlbandud endalgi kuulata. sai tõstatud 192 peale.
prantslasi vahest kuulan. sealt tuleb AAC ja variable bitrate <70kbps . hollandlased saadavad 192kbps.
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
Kuidas/millest sa järeldad, et see müra just NAS pealt tuleb mitte mujalt? Ma ei näe LAN otsa sellel seadmel.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustSelline võrdlus ei näita kindlasti mitte kui hästi mingi seade mahamängimist teeb vaid rohkem seda kui hästi salvestaja salvestab.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
Comment