Esmalt postitatud otoño poolt
Vaata postitust
Teade
Collapse
No announcement yet.
Hiina DAC-id vs brändikad
Collapse
X
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustmida siin rahvas arvab viimasel ajal toodetud Hiina DAC-idest.
. . . isegi kui teha kõik "õigesti" selleks , et väljundi mürad oleksid minimaalsed oleneb suur osa konkreetsest PCB disainist , mis "adresseerib" signaali radu ja komponentide toiteid kogu mooduli ulatuses = teoreetiliselt on ka halvast kivist võimalik kvaliteeti välja imeda kui vajaminevad silu-/kompensatsiooni ahelad on reaalselt võimalik tekitada
▲ https://www.google.com/search?q=dac+nonliearity+sources
▲ https://www.google.com/search?q=%22r...k%22+dac+thd+nviimati muutis kasutaja ci139; 14 m 2021, 18:36.
Comment
-
Ma mõtlesin valmis seadmeid, mille saad panna lauale/räkki mängima peale juhtmete ühendamist. Näiteks need: https://shenzhenaudio.com/collections/decoder-dac
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustMa mõtlesin valmis seadmeid, mille saad panna lauale/räkki mängima peale juhtmete ühendamist. Näiteks need: https://shenzhenaudio.com/collections/decoder-dac
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustmis siis usb asemel küljes on aes/ebu, madi, dante, rednet?
Comment
-
RME ADI2 on suht sama heliga, mõni lugu tundus veidi parem, aga mitte nii palju, et tahaks vahetada. Kahjuks puudub ka analoog läbilase/sisendi valimine. Ehk ma arvasin, et ~4 aastaga on suurem areng DAC-idel ja äkki üüber heade näitajatega hiinakad on paremad, kui minu väga viletsate näitajatega DAC. Samas paljudele meeldib moonutustega LP heli ka, seega võib-olla ei peagi DAC-il üüber head teh näitajad olema.
Sisenditest võiks olla kindlasti USB, I2S, spdif ja RCA/XLR analoog läbilase.
Comment
-
Ma nüüd natuke utreerin.
Kumba sa siis ikkagi otsid, DAC-i või efektiplokki? Digi poolel saab DSP-ga neid efekte teha nii palju kui kulub, ka vinüüli matkida või anda sooja kesksageduses rõhutatud lambiheli.
DAC-id on ammu arenenud sinnani, et nüüd toimub areng põhiliselt mõõdetavate numbrite paranemises, kõrva jaoks mingit suurt arengut ei ole juba pikalt olnud, kõrvaga kuuldavuse piir on ammu käes.
Võibolla ehk just odavate Hiina DAC-ide osas on areng olnud aga teises aspektis, nüüd annavad need palju väiksema raha eest välja sama häid mõõtmise numbreid kui palju kallimad varem.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitusttegelikult tehakse vähikäiku. vanad asjad olla parema heliga kui uued. endalegi tundub nii firewire410 tundus veidi parem kui umc1820.
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustKumba sa siis ikkagi otsid, DAC-i või efektiplokki? Digi poolel saab DSP-ga neid efekte teha nii palju kui kulub, ka vinüüli matkida või anda sooja kesksageduses rõhutatud lambiheli.
Kas DSP-ga saab heli kõlarist "1-2m" taha poole viia (või sedasi aju lollitada), et jääks mulje, nagu kõlareid ei olegi ja et laulja oleks laval mikrofoni taga, mitte heli ei oleks kõlarites või keset tuba? Krt see oleks äge, siis saaks vist väga odavate asjadega lahendatud.
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
Kas DSP-ga saab heli kõlarist "1-2m" taha poole viia (või sedasi aju lollitada), et jääks mulje, nagu kõlareid ei olegi ja et laulja oleks laval mikrofoni taga, mitte heli ei oleks kõlarites või keset tuba? Krt see oleks äge, siis saaks vist väga odavate asjadega lahendatud.
Comment
-
Sisenditest võiks olla kindlasti USB, I2S, spdif ja RCA/XLR analoog läbilase.
Comment
-
Tegelikult tahaks all-in-one seadet (hetkel kõik eraldi), et ei tekiks kiusatust midagi vahetada ja ühenduskaableid oleks minimaalselt.
Toidan trolle!
Comment
-
[QUOTE=olavsu1;n1113712]tegelikult tehakse vähikäiku. vanad asjad olla parema heliga kui uued. endalegi tundub nii firewire410 tundus veidi parem kui umc1820.
rada7M
Kõige tähtsam pole mitte üks asi, vaid komplekt. Mis puutub kidrameestesse, siis minu naabrile Martin Jürman´ile meeldis minu RME ja Martenite heli niivõrd, et ta küsis, kas nad võivad oma bändiga
minu süsteemi referentsiks võtta...viimati muutis kasutaja Veix7; 15 m 2021, 14:45.
Comment
Comment