Teade

Collapse
No announcement yet.

Hiina DAC-id vs brändikad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
    Äkki on selles süüdi hoopis väga head moonutustevabad teh näitajad?

Tegelikult tahaks all-in-one seadet (hetkel kõik eraldi), et ei tekiks kiusatust midagi vahetada ja ühenduskaableid oleks minimaalselt. "Ussipesa" käib ka närvidele. Rääkisin ühe kaasfoorumlasega kellel on selline kvaliteetne seade, aga DAC osa pidi ikkagi vilets olema ja mainis, et "odavad" hiinakad on paremad.

Kas DSP-ga saab heli kõlarist "1-2m" taha poole viia (või sedasi aju lollitada), et jääks mulje, nagu kõlareid ei olegi ja et laulja oleks laval mikrofoni taga, mitte heli ei oleks kõlarites või keset tuba? Krt see oleks äge, siis saaks vist väga odavate asjadega lahendatud.
    Sul on odavad kõlarid, et kõlarist nauditavat heli tuleks , peaks hinnasildil olema vähemalt viiekohaline number.
    Isiklikult soovitaks sulle MA Platinium 300 II kõlareid, suht miinimum sinu ilusasse majja

Comment

kui pilte vaadata siis tundub tagaplaanil tunduvalt etem asi olema kui esiplaanil....

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        Sisuliselt tahad veel juurde analoog preampi, ja analoog väljundeid vist võiks ka rohkem olla, kui üks. Kui asi ükskord valmis saab, kas tahad testimises osaleda?
        Ideaalsel pre-l võiks olla fixed out, variable out ja miks mitte ka "EQ/DSP" sisend nagu vanasti. Muidugi "loud" nupust ka ära ei ütleks. Lisaks kõik see värk võiks olla ka üle LAN/RS232/ir juhitav. Muidugi OLED ekraan võiks ka olla, et 3-4m pealt näeks midagi. Liiga palju tahetud vist. Testida tahaks kindlasti.

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
        Saab ja see on lihtsam kui oskad arvata.
        Mul vedeleb üks MiniDSP, sellega ka saab? Äkki viitsid mingi kokkuvõtte teha?

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
        Sul on odavad kõlarid, et kõlarist nauditavat heli tuleks , peaks hinnasildil olema vähemalt viiekohaline number.
        Isiklikult soovitaks sulle MA Platinium 300 II kõlareid, suht miinimum sinu ilusasse majja
        Ma tänan. Never say never, aga kallimaid kõlareid ma hetkel osta ei plaani. MA P300 mulle ei meeldi, igavad. Valge Focal Sopra 2 sobiks.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
          https://www.audio-activity.com/monit...-pl300-ii.html

kui pilte vaadata siis tundub tagaplaanil tunduvalt etem asi olema kui esiplaanil....
          Ma olen neid Andrese , MA maaletooja juures kuulanud, CD ja võimendi olid Accuphase, saad ju aru , et kõlareid kuulatakse, mitte ei vaadata.

Comment

"Today you were the hero and you deserve your glorious day with the politicians."★═════════════════════════════════★◄►🎧 SPOTIFY: (NEW tracks uploaded) https...

Näe teeb igasugu lollusi.

Comment

Ideaalsel pre-l võiks olla fixed out, variable out ja miks mitte ka "EQ/DSP" sisend nagu vanasti. Muidugi "loud" nupust ka ära ei ütleks. Lisaks kõik see värk võiks olla ka üle LAN/RS232/ir juhitav. Muidugi OLED ekraan võiks ka olla, et 3-4m pealt näeks midagi. Liiga palju tahetud vist. Testida tahaks kindlasti.

Ma tänan. Never say never, aga kallimaid kõlareid ma hetkel osta ei plaani. MA P300 mulle ei meeldi, igavad. Valge Focal Sopra 2 sobiks.
              Mulle sobiks kah

Comment

Asi on selles, kui väikeseeriad tena, ei mahu kõik need asjad 1000 euro sisse kuidagi, ja rohkem ei maksa keegi, kui sedagi maksavad. Soov testida on arvesse võetud, aga enne jaanipäeva ei juhtu midagi. Esialgu on pakkuda ainult DAC spdif sisendiga.

Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Ära petmise variante näiteks: kui kesksagedusel natukene ASK-d tõsta tuleb laulja lähemale, langetades läheb kaugemale, kui lisada reverberatsiooni läheb kaugemale, kui mängida faasidega ja hilistumisega kesksagedusel saab ka asukohta liigutada. Kui neid asju teha arvestades konkreetse ruumi enda pegeldusi ja järelkaja, saab ilmselt veel rohkem liigutada näilist asukohta ette ja taha.

Comment

Testida tahaks kindlasti.

.
                    DAC on iseenesest valmis. Tahaks kusagilt tellida viisaka esipaneeli, koos kirjadega. Ega äkki juhuslikult ei tea mõnda firmad, või eraisikud, kes sellega tegeleks? Kui selle asja ära lahendada, siis saaksin ka oma lubaduse täita.

Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Working...
                    X