Teade

Collapse
No announcement yet.

kas firma XE on hea kvaliteediga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas firma XE on hea kvaliteediga

kas keegi on proovinud xe 10 tollist supat

firmat nagu XE pole olemas, see on lihtsalt suvaline tähe kombinatsioon. Sattusin ise ühel sõbral sellist valjukat nägema, siis uurisin kes selle tegelikult tootnud oo. Minu rõõmuks/kurvastuseks selgus, et see oli mingi hiina suur kõlarite tootja. Samu kõlle saab osta ka Cartechi nime all ja paljude muude nimede all müüakse neid.Mingi xing-hui nimeline firma oli vist. Googlist seda aga ei leia (?).Eks see mingi hiina keskmine kvaliteet ole. :-/
    Tiit

Comment

Eks nende valjukatega ole vist sama asi kui paljude teiste kaupadega-maailmas on X arv tootjaid,kes toodavad mingit konkreetset asja.Nende tootjate käest siis tellivadki kõik need firmad,mille logodega asju müügil näeme.Piisavalt suure koguse korral (minimaalselt 20 foot konteiner)võid tootjalt tellida ükskõik millise kaubamärgiga toodet.Tõelisi firmatooteid on tänapäeval maru raske leida.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Põristab küll. Endal 12" XE kinnises kastis ja väga rahul. Peale seda kui sõber minu oma ülekuulas lubas enda kasti koos elemendiga puruks lüüa ;D.

Comment

Põristab küll. Endal 12" XE kinnises kastis ja väga rahul. Peale seda kui sõber minu oma ülekuulas lubas enda kasti koos elemendiga puruks lüüa ;D.
          ole hea ja anna mulle oma kasti mõõtmed saada meil helitechnic@hot.ee

Comment

Working...
          X