Mõtle ka bassihelide harmooniliste peale, need võivad olla juba lainepikkustel, kus fookuse mõju võib esile tulla. Ehk võimalik on olukord, kus filtriga lõikad küll üsna madalalt maha bassika heli aga valjuka harmoonilised hakkavad seal kõrgematel sagedustel võimenduma tänu kera fookustele.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Käsitöökõlarite tootmine
Collapse
X
-
See vineerist liimitud kera, enne kolmnurkade välja lõikamist saab sisemise poole triibuliseks saagida, võiks päris hästi mõjuda.
Ja ega teda väljast ei peakgi siledaks treima.
Keegi võlub välja mis nurga all need klotsid on? Tekkis isu proovida.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustMõtle ka bassihelide harmooniliste peale, need võivad olla juba lainepikkustel, kus fookuse mõju võib esile tulla. Ehk võimalik on olukord, kus filtriga lõikad küll üsna madalalt maha bassika heli aga valjuka harmoonilised hakkavad seal kõrgematel sagedustel võimenduma tänu kera fookustele.
Comment
-
Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitustKeegi võlub välja mis nurga all need klotsid on? Tekkis isu proovida.Head susserdamist !
Comment
-
Kõik räägivad siin peamiselt sisepeegeldustest aga keraga on veel see asi, et tal sisuliselt puudub kõlari esipaneeli poolt pakutav alumise otsa toetus.
Kera üheks eeliseks seevastu on "väliskorpuse" faasiprobleemide puudumine(sujuvad üleminekud). Kera sobib kõige paremini tweetri korpuseks, aga kui kerasse panna juba midbassi element,
siis hakkavad domineerima eelkõige keskmised ja kõrgemada sagedused, aga alumised harmoonilised jäävad kesiseks(puudub baffle support).
Ja veel, kui sisepeegelduste summutamiseks kera liigselt seest summutada summutusmaterjalidega, siis see võib küll töötada subwoofri jaoks, kuid see tapab täielikult midbassi ja keskriba,
See muutub aeglaseks ja uimseks.
See sai nüüd küll natukene kohmakas sõnastus aga ehk mõte jõuab kohale
Comment
-
Vabandust, et ma oma teesides jätsin rõhutamata, et tegu on ainult bassikate või subvoofritega. Keskmised ja kõrged on suvalises tagant lahti kastis (kera võpks ju kuju pärast olla). Olen teinud kolmes mõõdus ja töötavad kõik. Võimendid on alati kahe kanaliga: filtreeritakse juba võimendis (kesk ja tweetwr siiski valjukas: lihtsuse mõttes).
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitustkasutavad ainult oma toodangut kaasa arvatud ka valjukad. Sealjuures on hinnad üsna mõistlikud, aga järjekord alla poole aasta ei lange kunagi.Vana helitehnika remont Pärnus
- Likes 1
Comment
-
Esmalt postitatud Ints poolt Vaata postitust
Ma natukene kahtlen selles,et keegi väiketootja suudab tippklassi valjukaid toota väikeses koguses mõistliku hinnaga.
sõltub kes mida "mõistlikuks hinnaks" peab....
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
sõltub kes mida "mõistlikuks hinnaks" peab....
Või siis teistpidi sõnastades, kui mingi kõlar maksab poes näiteks 30 000 ja konkreetne käsitöö kõlar mis pakub sama head või paremat heli, maksab 10-15 (hädapärast isegi 20) tuhat, siis on hind üsna mõistlik. Kusjuures sellist tulemust ei ole sugugi raske saavutada. Suurim probleem asub inimestel hoopis kahe kõrva vahel, sest enamus ostab Brandi, mitte heli ja neid, kes ostaks 10-15 tuhande eest hästi mängiva no-name kõlari, on tunduvalt vähem, kui neid kes ostaks 30 000 eest üles haibitud ja tuntud brandi toote, mis ei pruugi kaugeltki sama hästi mängida.
Comment
-
Esmalt postitatud Ints poolt Vaata postitust
Ma natukene kahtlen selles,et keegi väiketootja suudab tippklassi valjukaid toota väikeses koguses mõistliku hinnaga.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
Comment