Et kes ei jõua 50000€. kõlarit osta on lumpen?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Käsitöökõlarite tootmine
Collapse
X
-
Lumpen on defineeritult põhjakiht, põhjakiht on defineeritult vundament, vundament on defineeritult aluspõhi - võta kinni mida öelda tahetakse Tegelt mulle vastikult meeldivad teema- ja suunamudijate ning sisu - loojate ja turundajate sõnaseaded. Alati jääb õhku küsimus - kas on eriala-, käsitöö-, kinnijooksnud-, ülelugenud- tegelane. Kuna teemaalgataja vait kui kult rukkis, lisagem hagu.viimati muutis kasutaja martk; 27 m 2022, 20:15.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
- Likes 1
Comment
-
Esmalt postitatud scanspeak poolt Vaata postitustTäpselt ma ei kalkuleerinud aga lõppkulud kliendile olid umbes suurusjärgus 25 000 +/-
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustKui palju need originaal PEAK CONSULT DRAGON LEGEND kõlaritest erinesid, valjukad vist ei olnud samad?
Midid olid samamoodi Audio Technology nagu originaalid, Tw oli parem (ja ka kallim). Revelaatori asemel oli SB Berüllium ja bassikad olid 32W Scan-Speak Revelaatorid.
Comment
-
Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitustSeleta lahti mis seal 25k maksab? 10 väljukat 3-4k, kast 1-2k, muu nodi 0,5-1k. Ehk siis 6-7k umbes. 19k filtri projekteerimine?
Comment
-
Olemas sfäärilised (kera) valjuka korpused 12" elemendile maht u 120L. Kas kellelgi on ideid millist sobivat lairiba/koksiaali sinna võiks paigaldada? Sai proovitud Tannoy 12" Lynx'e aga need ei andnud sobivat tulemust selles kinnises kastis.viimati muutis kasutaja Sully; 23 m 2023, 23:05.
Comment
-
Kerakõlarid on väga hea heliga. Mul olid kunagi sellised Grundigi kvadro kombainiga kaasas - 2 kera ja 2 tavalist.
Tollal oli korteris nende tagumistesse kanalitesse paigutusega probleeme ja müüsin maha. Kahju.
Kerakujulisi on päris töömahukas teha. Ükskord laadal olles nägin hiiglasuuri keraamilisi suure karu nõusid. Küsisin, et kas nad suudavad ka kerakujulisi kahest poolest kokkukäivaid kõlarikorpuseid valmistada. Vastus oli, et anna joonis, mõõdud ja teeme valmis
Osadel Grundig Audiorama kerakõlaritel oli tollal sees kuni 12 valjukat.
Vaatasin passi: minu kombainil olid kaasas 2 Audiorama 8000 kõlarit, milles oli 2 madalsagedusvaljukat + 2 kõrgsagedusvaljukat (2 Tiefton- und 2 Kalotten-hochton-Lautsprechern). Läbimõõt oli ca 32cm ja kõrgus koos jalaga 90cm. Võimsus 80/50W, riba 45Hz-26kHz. Inverterit ei kasutatud. Osad sai riputada ketiga lakke, mis oleks ka mulle paremini sobinud. Inverterit polnud ka esimestes kõlarites, kuid bass oli parem kui S90, helipuhtusest rääkimata. Eks oma osa andis ka sügav toonkompensatsioon.
Võrreldud sai nii S90 kui ka Estonia 010 omadega. Võrrelda oli hea - 4 kanalit ja kordamööda 2 välja lülitades.viimati muutis kasutaja Svago; 22 m 2023, 18:06.
Comment
Comment