Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Oleks vaja, et keegi hea inimene mulle subbari filtri välja arvutaks. Subwoofer ise on 8oomine. Ja lõikama peax see filter 200hz pealt. Kasutada on endal ~1 mm läbimõõduga üle lakitud traati
Oleks vaja, et keegi hea inimene mulle subbari filtri välja arvutaks. Subwoofer ise on 8oomine. Ja lõikama peax see filter 200hz pealt. Kasutada on endal ~1 mm läbimõõduga üle lakitud traati
Tegelikult kas poleks mõtekam teha 2.astmeline madlapääs filter - peaks ju paremini lõikama. Ja poolide induktiivsused peaksid siis kah väiksemad tulema.
ma siin arvutasin ka.... 100 mikrot ja 6,37 mH pool tulemusex. põhimõtteliselt sama, mis ülts andis. Edu 6 mH pooli kerimisel ;D olen kerinud .. hirmus tüütu :P
Ühesõnaga Kas poole siis poes ei leidugi ? Is3e ma küll olen Tiigi-s näind. Aga Dants äkki räägid mulle need mõõdud ka ära mis vaja ja mitu tiiru tegema peab ? Ma pole eriti suur matemaatik ;D
ok... see kyll juba 20 päeva vana teema, aga dixo, on ikka abi vaja veel ?? võin sulle arvutada keerdude arvu kyll.
mul on vaja teada:
* pooli südamiku läbimõõtu
* pooli aluste vahelist läbimõõtu
* traadi läbimõõtu
* vajalikku inudktiivsust
ja siis saan yhe mõnusalt pika arvutuskäigu läbi teha ;D
Pooli südamiku läbimõõt: 4 cm
Aluste vaheline kaugus: 4 cm
Vajalik induiktiivsus: Usaldan sind 6.37 mH
Traadi läbimõõt: Joonlauaga mõõtes umbestäpselt 1mm, tiba alla võibla 0.9/8 mm.
hmm.. seda et.. kas sul mõnda täpsemat mõõteriista pole kui joonlaud?? traadi läbimõõt on kyllaltki tähtis kas on 1 või 0.9
muide kui kõrge sul selle aluse äär on? 1 mm traadiga tuleb seda sinna kyllaltki palju kerida ja vb jääb liiga madalax. võix olla nii 1.5 - 2 cm minimaalselt ma arvan
Comment