Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas tegemist paranoiaga ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas tegemist paranoiaga ?

On mul selline muusikakeskus nagu Philips MC-30
    Mängib ilusti. Isegi toredasti .Kuid mis ma avastasin. Raadiost ei saa stereosignaali lindistada.Plaadilt ja AUXist lindistab OK
    Kasutan põhiliselt antud isendit taimeriga raadiosaadete lindistamiseks, kui ise kodust ära ja jutusaadetel ei pannud nagu tähelegi. Kuna tegemist välisantenniga ning Vikerraadioga , siis ma signaaliviletsust ei kahtlusta, pealegi RDS+Stereo olemas.

Kas tõesti tegu mingi autorikaitse vms väljamõeldisega või pean hakkama asja remontima.
    Mitte et asi ei häiriks vaid asi on põhimõttes !

Kas keegi on sama täheldanud ?

Martin@kuulab_vahst_järjejuttu_tööle_sõites
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

seda küll ei tahaks uskuda,et autorikaitse sellist jama teeks.
    Võta RDS maha,ehk aitab.

Comment

See on küll imelik, olen väga paljusid raadiosaateid lindistanud ( samuti ka Vikerraadiost). Olen alati puhast stereo heli saanud. Muidugi on ka olnud juhuseid mul kus raadio antenn ei saa vajalikku signaali piisavalt tugevalt (nõrk signaal) siis lindistus on olnud ka konarlik.
      Proovi näieteks mõne muu keskusega, kas siis ka sama jama?

Comment

saan ma õieti aru, et lindistusel puudub srereoeffekt?siis kohe küsimus, et kas raadiot kuulates on stereoeffekt olemas.

Comment

Terv!
          Ja kui kuulates on stereo,siis sul see philips lindistab lihtsalt monolt.
          Ega autoriõigus aru saa,kui saa rec nupu sisse lükkad.
          Mul tuli kohe meelde see,kui kunagi Vigla show-s üteldi,et kui lindistate seda saadet,rikub see teie videomaki ära.
          http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Originally posted by kreeklane@Oct 13 2004, 22:52
            saan ma õieti aru, et lindistusel puudub srereoeffekt?siis kohe küsimus, et kas raadiot kuulates on stereoeffekt olemas.
            On olemas raadoit kuulates.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

siis on see täitsa omapärane viga, sest:
              1) lõppvõimendist tuleb stereo, järelikult on raadio kuni valjukateni korras
              2)makk lindistab CD mängijalt korralikult, järelikult on ka makk korras
              3)lindistatav signaal võetakse ühisest punktist, kuhu jooksevad kokku nii raadio, CD, ja makki liinivöljundid.järelikult on ka kommutaator korras.
              siit järeldus-kõik eraldi on korras, lihtsalt makiosa on kehvake.

Comment

See lülituse osa, mis helipead ringilülitab taasesituselt lindistusele ilmselt võibki kalada siis?
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Vabandust väärinfo pärast enne... Täna kuulasin hoolega ja avastasin, et ka raadiost ei tule stereosignaali , kuigi indikaator "FM stereo" hiilgab tugevama signaali korral...Ja vähemalt omalal ajal oli raadio stero küll.
                  Ega kellelgi antud isendi skeemi pole.

Martin@kakkab_vist_remontima_siis.

Comment

see on alles nii uus mudel, et skeem on veel avalikustamata.proovi mõne teise programmi pealt, et kuidas sealt stereo tuleb.

Comment

Originally posted by kreeklane@Oct 14 2004, 19:51
                      see on alles nii uus mudel, et skeem on veel avalikustamata.proovi mõne teise programmi pealt, et kuidas sealt stereo tuleb.
                      Ei tule ühegi programmiga (pleier kõrval testiks, sellega tuleb).
                      Asi ise kaks ja pool aastat vana.
                      Praegu pole aega asjaga lammutada , aga eks tulevik näitab.

Comment

sellisel asjal lammutamine ei aita.tavaliselt on FM plokk pisike plekkkarbike mis parandamist eriti ei kannata.kas antenn tal ikka taga on?erinevalt pisikesest pleierist tahab ta küllaltki head antenni, eriti veel kui tegu on raudbetoonmajaga.

Comment

Nagu mainisin , välisantenn ja indikaator saatjale reageerib (nõrgendan signali, kustub see FM stereo ära) Mõne nõrga ja(a)ma puhul üldse ei sütti.

Comment

kas viga pole mitte stereodekoodris?indikaatori paneb põlema,aga stereo signaali ei anna.

Comment

Edasi jagan juba ise
                              .
                              Teema lukus.

Comment

Working...
                              X