Mis diskotegemisse puutub, siis olen teinud sellega ja paljude-paljude teiste pultidega. Beatcounteri kohta ütleks nii palju, et loll mees, kes seda usub, see paneb üsna tihti flööti. Kui ma õieti mäeltan, siis Pioneeri DJM300 oli üks vähestest, mis tõest näitas. CDJ800 mängijatel on ka korralik counter. AGA biit aetakse ikka kõrva järgi paika, seega ainus puudus sel puldil oleks vast crossfaderi puudumine, aga see on ka rohkem harjumuse asi. Ja siis muidugi see sisemine võim, ma ei kujuta hästi ette, mis diskot sa sellisega teed...Kindlasti on tal ka liiniväljundid olemas, sel juhul jääks lõppvõim kasutamata. Ühesõnaga ikkagi, mina ei ostaks.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Yamaha EMX-2000: odav-kallis
Collapse
X
-
Ütlen ka sõna sekka:selle puldiga tahtmatult kaasas olev lõppvõim on kahtlase väärtusega,mul just sihuke tööruumis
laual aatomitex võetud.Mixina kasutada,kui just eriti
Paganini ei ole,siis võib.Üldiselt kuulub hiina klassi.
Montaazitehnika ja sellega seoses olev kaitstus ilma ja targa dj/soundman suhtes jätab väga sügavalt soovida..
Arvan,et seade,mis töötab üle saja prossase kasukaga on juba iseenesest hea pilukate saavutus.Vt.Yamaha kodukalt tehnilist datat:kurat,perpetum mobile on olemas-max output
power on 200+200 latti,samal ajal nii ameerika kui ka euro mudelid tarbivad selle 14 kilose vahva värgi puhul keskmiselt 210 Watti.Huvitav,kas peab kasutamise ajal mingit pedaali või vänta keerutama,aga mis hullem-karjuma üle võimu.Esimene floppi tunnus on see,et toitelüüdid võimu-
osa skeemis on kahe kanali peale kokku 6800 miffi õla kohta.
Selliste
toitelüütidega stereovõimu,mis rahuldas Hi-fi klassi,ehitasin 1976 aastal ja see andis 8-oomisel tarbijal parajasti matsu 2x20 Watti.Samas targemad võimuehitajad võivad küll vastu punnida,et lõppastme transid on kaskaadis
--aga ikkagi valged mehed sihukest saasta ei tee ega kasuta.
Vähemalt avalikult mitte.Nii,et loe mida edasimüüjad ütlevad:Hea kasutada pikkade pausidega või kokutaja kõne
taasesitamisel,kirikutes ,lasteaedades ,vanadekodudes jne.
Kuna miksiosa on väljanäolt heade oppide abil kokku
kampunnitud,siis see kärax küll.Lõpposa jaoks võiks midagi paremat olla.Samas ma ei tha öelda,et Nippon Gakki Co,ehk
meile tuntud firma Yamaha kõik sihukesed kurdirelvad teeb.
Mina üle 2 kilo selle xi eest ei annaks,sõltumata sellest,
et kas ta on terve või haige.0,5% thd-ga võimud ei ole
Public Adress kasutusex.
Lugupidamisega
H.
Comment
-
Arvati jah lõpuks , et jääb ostmata, kuna sama raha eest saaks uue Behringeri 6-7kanalise mikseri + ca 600W võimu(kasutatud).Muide Hannes, ega sa vist suur Yamaha sõber pole, kas see on selline kangekaelne suhtumine, või on su jutul ikka tagapõhi ka olemas, et kõik see jamaha on s..tt. Hinna poolest nagu üks kallimaid laiatarbe firmasid.
Comment
-
Arvati jah lõpuks , et jääb ostmata, kuna sama raha eest saaks uue Behringeri 6-7kanalise mikseri + ca 600W võimu(kasutatud).Muide Hannes, ega sa vist suur Yamaha sõber pole, kas see on selline kangekaelne suhtumine, või on su jutul ikka tagapõhi ka olemas, et kõik see jamaha on s..tt. Hinna poolest nagu üks kallimaid laiatarbe firmasid.
See,mis mul laual lahti on,on küll õnnetu-täpselt nii,nagu kirjutasin ja ilma emotsioonideta!
Comment
Comment