Teade

Collapse
No announcement yet.

ostetud filtrit ei oska kuidagi ühendada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ostetud filtrit ei oska kuidagi ühendada

Selline jubin sai ostetud luise noortehnikust. Jutu järgi peaks olema audese 017 filter,aga hiljem kodus audese skeemi vaadates küll seda järeldada ei saa. Kuna vastavat elektrooniku teadmist ei ole, siis äkki keegi on hea ja ütleb kuhu tuleb ühendada sisend ja kõllid. Ei riski nagu katseeksitusmeetodil proovima hakata.

Tänud juba ette.

kas seal mitte pole märgitud input ja output
    Kui on siis Input läheb Võim ja OutPut Kõlarid

Comment

peal kas input või output, või lihtsalt in out, miiunused, plussid on evivei peale kirjatud. Yhenda ja kuula.

Comment

Originally posted by arvutihdd@Nov 6 2004, 13:54
        peal kas input või output, või lihtsalt in out, miiunused, plussid on evivei peale kirjatud. Yhenda ja kuula.
        Pole sinna peale midagi märgitud. Endal oli ka sama probleem, et ei osanud ühendada. Seal kus on see suur pool, seal on input, ja teisel pool kus on output, sel on output pesad. Ja muidugi nende vahel on ka - klemmid, mis on väga tähtsad ja neid ei TOHI segamini ajada (muidu lased lihtsalt võimu läbi)
        Kui aega saan siis panen joonise üles

Ehk saad minu joonisest midagi aru ja ma ei vastuta kui midagi nihu läheb
        http://www.zone.ee/kaller/Audes/017Filter.bmp?2

Comment

Kas Kalleri joonisel tuleks IN poolel tw, kesk ja bass omavahel kokku ühendada ühiseks pluss sisendiks ja nii IN kui OUT poolel olevad miinused omavahel kokku ning miinuse külge tuleks siis kõikide elementide miinused panna.

Teistele tarkadele teadmiseks, et ei ole sellel plaadil mitte ühtegi kirja peal. Ainult hinnasilt koos numbriga 017.

Comment

Originally posted by kaptenn@Nov 6 2004, 21:44
            Kas Kalleri joonisel tuleks IN poolel tw, kesk ja bass omavahel kokku ühendada ühiseks pluss sisendiks ja nii IN kui OUT poolel olevad miinused omavahel kokku ning miinuse külge tuleks siis kõikide elementide miinused panna.
            Täpselt nii. Tee nii kuidas mugavam tinutada

Comment

Mul oli ka see ühendamisprobleem. Tellisin tehasest elemendid ja filtrid. Kuid filtritel olid juba kahesoonelised juhtmed õigetele kohtadele külge joodetud ja siis sain juba skeemi järgi aru, mis kuhu käib.
              "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Mis selle 017 filtri hind seal Luise tänava Noores Tehnikus on? h34r:

Comment

Working...
                X