Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus filtri kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus filtri kohta

et tuttaval on üks kodune woofer ja tal on see kodukino järgi...ja ta tahab mingit filtrit sinna vahele panna...et kõrgetest lahti saada...
    mul on kodus mingid ei tea kõlarid...millel filtrid sees(et siis 1 pool ja 2 kondekat)...et mis see teeb kui mingi lambi värk vahele panna? tema arvab ,et vahet pole...,et kõrged võtab ju ikka ära?

Seal on omad takistused jne...8 ja 4 oomi ja elemndi järgi, häälestus sagedus ja palju muud.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

a mis see teeb kui mingi lambi pool mingite lambi kondekatega woofrile vahele panna?

Comment

Pane julgelt. Midagi ikka teeb. Iseasi mida.
        Ära ainult arvutama hakka, liiga palju vaeva.

Comment

eino asi selles ,et mul on 3e ribaline kõöar...mis on omadega õhtul...ja sõber tahab sealt seest omale filtrit saada...kui ma saaks kindlalt talle öelda et see ikka ei sobi mitte kuidagi...siis seda parem...mul lammutamist vähem

Comment

ei oska keegi nõu anda?

Comment

Eks see 3ribalise kõlari filter midagi ikka aitab. Lõikesagedus natukene liiga kõrge subwooferi jaoks, mingi 4-800Hz tavaliselt, subwooferi jaoks normaalne 1-200Hz.
              Kui mingit paremat filtrit pole, siis põhimõtteliselt mingi abi sellest on

Comment

tänud...aga ütleb keegi misjaoks need kondekad vajalikud on?

Comment

Originally posted by Tuhkur@Nov 9 2004, 17:25
                  aga ütleb keegi misjaoks need kondekad vajalikud on?
                  Kondekad on osa filtrist. Kondekas summutab madalaid sagedusi, pool aga kõrgeid. Mida suurema järku filter(mida rohkem komponente filtris), seda järsem lõikekalle. Iga valjuka(te) jaoks tuleb oma filter arvutada vastavalt tema(nende)parameetritele...jne...jne...

Comment

Working...
                  X