Teade

Collapse
No announcement yet.

Filtrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Filtrid

Mul oleks vaja üht korralikku filtrite arvutamis programmi. JBL Speakershop-e olen ainult vigaseid leidnud. Äkki keegi oskab aidata ?
    kris@andmevoog.eu

Kui sulle kaheribalisest piisab siis winisd.
    muusika on kuulamiseks

Comment

Muide, kust seda JBL proget leida, millest eelnevalt juttu oli?

Comment

No kriblad Googlisse JBL Speakershop download, siis tuleb punt vastuseid.
        WinISD-ga selline jama et seal saab aind yhte järku filtreid teha, mul oleks vaja ntx 3 4 järgu filtreid teha. :-/
        kris@andmevoog.eu

Comment

muuseas, Bassbox pro-s saab ka kondede ja takistite , poolidega möllata, kui väärtused teada ja subbaka jaoks saab täitsa passiivfiltri valmis ja ta näitab sul graafikul ka lõikamise ära
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui tahad 3. või 4. järku siis vaata Abo raamatut ja kui matet ka jagad , saad nedale korraliku filtri valmis ehitada.Ise kasutan ka neid skeeme seal..

Comment

väike OT aga kas Abo raamatust mõningaid fragmente keegi digitsaliseerida saab?
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Matat sellisel tasemel ei jaga. Äkki annad siiski valemid mis seal Abo raamatus kirjas ?
                Mul ei ole vaja subakale passiivfiltrite (thats no problem) aga mul on täisriba kõlarid vaja ehitada, niiet 3 riba tuleb sinna. On vaja vähemalt 18dB ocatvi kohta.
                kris@andmevoog.eu

Comment

http://www.geocities.com/f4ier/xoversim.htm ???
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                  X