Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan kõrvaklappe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vajan kõrvaklappe

    Vajan spetsialistide abi, et 10-aastasele kõrvaklapid soetada.
    Kas ca 400 raha eest on võimalik midagi kvaliteetset saada?
    Brobleem on selles, et tahaks odava raha eest midagi algatuseks lapsele pähe panna. Aga kui oma vanainimese kuulmise järgi üritan osta - võin suure töenäosusega midagi äärmiselt jama osta.
    Mina oma 35-aastaste kõrvadega ei kuule ilmselt pooltki, mida 10-aastane kuuleb. Rohkemat raha nagu pole ja kui nende klappidega kaua viivitada (raha koguda ja midagi eriti head unistada), pole lapse muusikalist meelt, kuulmist ja ka maitset enam võimalik kudagi suunata. Kodused musakeskused ja rannapannid selleks otstarbeks oma kõlarite ja ülejäänud pere rahu säilimise poolest kahjuks ei sobi.

    Ärge ainult öelge, et sellise raha eest ei maksa miskit loota.

    #2
    http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...vaklapid/13270/
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

    Comment


      #3
      Sellesse hinnaklassi jäävad Sennheiser HD202. Tahtsin eile nad K-Arvutisalongist endale osta kuid erinevalt reklaamist müügis neid küll ei olnud. Täna üritan minna Beestingusse. Foorumeid sirvides on need klapid saanud kiitvaid hinnanguid. Kui saan ostu tehtud, eks siis saan ise ka oma hinnangu neile antud.

      Comment


        #4
        HD202 on hea tükk küll, kahel sõbral on olemas, teevad head häält.
        Välimuselt on HD437 sarnased HD202'e, kuid viimane mängib tiba madalamaid sagedusi ka
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

        Comment


          #5
          Technics saab kah selle taha eets maksavad mingi 397 eek +- elekrtoonikas ise oman.

          Comment


            #6
            Originally posted by MK@Nov 24 2004, 10:54
            Technics saab kah selle taha eets maksavad mingi 397 eek +- elekrtoonikas ise oman.
            omasin Technics RP-F400, peas ebamugav(ei sobi eurooplase peakujule :P) ja väsitab kõrvu, kuna liiga vähe ruumi kõrvadele. heli ma kirjeldada ei oska, aga ütleks et ebameeldivalt krõbe ja terav on :P

            Comment


              #7
              küsimus: mis klapid ?
              vastus: sennheiser, pea kõik on head !

              Comment


                #8
                Natuke hind ületavad on ka ühed pioneerid. Oma 520.- kr hinna kohta on tulemus tõeliselt head, töäpsemat mudelit ei mäleta aga bänndi mehed kes on proovinud soovitavad, klassivend kes ostis samad kiidab kah taevani (Dj)
                S A C
                Siberian Audio Concept

                Comment


                  #9
                  Endal Thomson HED450, ei ole midagi erilist, aga kuna need on nagu sellised DJ suunitlusega klapid siis ostsin need. Nad on muidugi suuremate pidude jaoks lahjad, kuna nad on 450 mW, aga kodu ja lapsele on nad väga väga head asjad. Kvaliteeti poleks sellelt firmalt niipalju oodanudki. Kõrged on väga täpsed ja ilmekad, madalaid on piisavalt, keskmised kõlavad küllaltki hästi, aga saaks ka paremini, teatud lugude puhul hakkavad keskmised helid kõrgeid ja madalaid liialt varjutama, aga see pigem mõningate ebakvaliteetsete lugude või mp3-ede viga. Üldiselt heli poolest väga väga head asjad, mugavuse poolest üli head, ei väsita kõrvu ja ka isolatsioon on ülihea (ei aja higistama ja summutab ümbritsevad helid päris hästi), tunduvad olema vastupidavad kah. Need katavad kõrvad ilusti ära ja pea pealne on ka pehmest nahast. Välimus igati tip-top. DJ klappidena saab siis klappe 90 kraadi keerata ja muidugi tagurpidi kah, aga see polegi nii väga tähtis kodus. Ainuke miinus on liialt peenike juhe, mis võib murimisel ja intensiivsel kasutamisel katki minna, kahjuks pole selles hinnaklassis juhe vahetatav. Üldiselt soovitan, need maksavad + - elektroonikas ja ülemiste Etronics-is mingi 300-320 krooni. Odavad, aga selle raha eest väga head.
                  Muusikahull!

                  Comment


                    #10
                    Oman klappe Pioneer SE-M380 ja needki jäid kusagil samasse hinnaklassi või siis 100 raha peale aga endale väga meeldivad just bassi poolest ja kõrgete üle ei saa ka midagi laimavat ega halba öelda

                    Comment


                      #11
                      AKG K-55 või K-66, kui neid veel saada on, kunagi müüs Vene tn pillipood. odavatest DJ klappidest (nagu HD202) vähemalt mina hoiaksin eemale, aga eks oleneb muidugi sellest, mida kuulatakse ja kui hästi peab tümpsuma...

                      Comment


                        #12
                        Technics RP-350 - peas mugavad, kvaliteetne heli, parajalt võimsad (1000mW)
                        (Y)

                        Comment


                          #13
                          jah, technics on minu arust ikka väga hea asi, kõikjal maailmas kiidetakse suisa taevani, ning hinna-kvaliteedi suhe kah ikka väga hea, heli on minu arust nagu vägaväga hea (endal rp-ht600) ainuke jama see mis kõikidelgi - ei mängi bassi piisavalt madalale, tavaline tekno-träänss-pop, selle mängib 100% ilusti välja, kui aga muusikamaitse veidi teistsugune, ja madalam bass veel, siis kipub lahjaks jääma enamus, siis tuleks valida suure elemendi diameetriga isendid. ning eelistada tuleks neodüümmagneteid nende kerguse ja omaduste tõttu, kuigi hind ka kallim. tuleks vaadata ka klapi kõrva vastu käiva osa kinitust selle "võruga" mis ümber pea on, see raam ühesõnaga. need kipuvad üsna kergelt ära murduma. dj klappidel ja muidu üsna mürarikkas keskonnas kuulates (või vastupidi kui keskkond on vaikne, inimesi peale sinu veel - et heli välja ei kostaks) on oluline ka heliisolatsioon. kasuks tuleb ka pikem kaabel, umbes 3 meetrit on normaalne minu arvates. ning ka hapnikuvaba (tõesti hapnikuvaba, sellist ei saa 99.- hiinakatega, kuigi nii on peal kirjas) kaabel on kvaliteedis täitsa tuntav.

                          Comment


                            #14
                            Küsimus selline ,et kas "suured" proffi kõrvaklapid võivad mingisuguse kaasaskantava pleieri läbipõletada kuna nende võimsus ja takistus on ju "nööpidest" erinevad.
                            Igal plussil on omad miinused

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by velx@Dec 5 2004, 18:50
                              Küsimus selline ,et kas "suured" proffi kõrvaklapid võivad mingisuguse kaasaskantava pleieri läbipõletada kuna nende võimsus ja takistus on ju "nööpidest" erinevad.
                              läbi põletada seal nüüd küll midagi ei anna, kuid sa kuuled lihtsalt vaiksemat heli, kuna pleieri võim 'ei toida ära' nö profi kõrvaklappe.

                              Comment

                              Working...
                              X