Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus spetsidele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mul oli selline värk, et sain kunagi sellise S70 basskõlari, millel olid tehases magnetid valesti taha pandud/liimitud. Seega papp ei liikunud üldse sees. Seega tegin kõlari magnetid lahti, ja lasin selle metalli sees oleva augu suuremaks treida, et mähis mahuks korralikult liikuma, kokku oli seda raske saada, sest see läks enamvähem millimeetri pealt kokku. Aga asi hakkas päris korralikult tööle, kuskilt vastu ei käinud ega midagi.
    Magnetite sees olev auk oleks lubanud küll suuremat traati sinna panna, aga just see metalli sees olev ava poleks lubanud.

Comment

Originaal magneti ava on ikka selline mida pole mõtet hakata muutma ma arvan. Kui mähis on tõesti läbi kärsanud, siis on ainuke mõtekas asi kerida uus võnkepool, aga mitte hakata leiutama jalgratast. Mingitest magneti asendamistest ja muust sellisest süünib tavaliselt palju paksu jama.
      Ja valjukat ikka veel ei ole.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ma ostaks uue kõlari

Comment

Working...
        X