Originally posted by moi@Dec 6 2004, 10:35
Niipalju kui mina olen eri ajakirjades kõlarite filtritest pilte näinud on kõigil alla 1000 eurostel kõllidel filtrites lüüdid ja ferriit/metall südamikul poolid. Audesel vist ainult teistmoodi, vähemalt vanemates seeriates oli?
Kui sa Pärnus ei pesitseks veaks ka oma võimu ja kastid su juurde ja võrdleks natuke
Niipalju kui mina olen eri ajakirjades kõlarite filtritest pilte näinud on kõigil alla 1000 eurostel kõllidel filtrites lüüdid ja ferriit/metall südamikul poolid. Audesel vist ainult teistmoodi, vähemalt vanemates seeriates oli?
Kui sa Pärnus ei pesitseks veaks ka oma võimu ja kastid su juurde ja võrdleks natuke
tegelikult, kui kõlar mängib kenasti, on kõik õigustatud.
aga sinu visiidi vastu ei oleks mul midagi. ühtlasi küsiks, mis kõlarid sul praeguseks ajaks on jne.
kui ausalt kõik ära rääkida, tuleb mul tunnistada, et alguses võttis pisut kõhedaks, kui kõlariostja mainis, et võtab tehnika võrdluseks kaasa. mulle Peerlessi kesksagedus eriti meeldinud, tüdruk-sõber isegi ütles nende kõlarite kohta, et absoluutselt ei meeldi (ta fännas Seas´i alumiinium midbasse). aga kokkuvõttes läks kõik hästi, isegi oli pisut kahju oma neid kõlareid ära anda, ajapikku jõudsin juba nendega harjudagi...
Comment