Teade

Collapse
No announcement yet.

Hea ja kvaliteetne muusika

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Hea ja kvaliteetne muusika

    Kas ja kui paljud kuulavad SATI kanalite pealt raadioprogramme.

    #2
    kunagi sai sati digituunerist audiojuhe veetud kuulamistuppa, aga läbi asjalikuma tehnika oli kvaliteet vastuvõetamatu, kõrged sagedused olid väga karedad. telekast ei saa arugi, et midagi viga oleks..

    Comment


      #3
      kusjuures probleem võib täitsa vabalt ka kaablis-varjestuses, või lihtsalt tuuneri kvaliteedis olla. oled proovinud teise tuuneriga kah?

      Comment


        #4
        Originally posted by termokaitse@Nov 27 2004, 20:39
        kusjuures probleem võib täitsa vabalt ka kaablis-varjestuses, või lihtsalt tuuneri kvaliteedis olla. oled proovinud teise tuuneriga kah?
        tuuner mingi Triax, ei tohiks kõige hullem olla, kaabeldus ka norm, pikkus ainult 3...4 meetrit. heli on just iseloomulik digiheli, üks asjatundja ütles, et programmid tulevadki sellise helikvaliteediga, samal põhjusel ta ise kasutab analoogtuunerit.

        Comment


          #5
          Mina kuulan sat raadioid, aga Astra pealt väga kõva signaali ma kätte ei saa, kuna mul 110 cm pann. Aga jah tüüner on Humax VA-FOX, ei midagi erilist, aga see nigunii seal suures osas kvaliteeti ei mõjuta. Astral on päris hea raadiovalik, mis peaks rahuldama igasuguse muusika kuulajaid. Ise siis kuulan raadiot nagu Sunshine Live, kuigi ka seal tuleb liialt mainstreami.
          Muusikahull!

          Comment


            #6
            Mis hipi juttu puutub siis see pole tõsi ja see kes seda väitis pole küll mingi asjatundja. kui oli analoog signaal juba siis oli kvaliteet hea nüüd ütlen, et digi puhul on asi laitmatu. Kaabli pikkus kuni 5m ei riku kvaliteeti kuidagi. kvaliteet saab kannatada juhul kui tüüneri ja võimendi sobitus ei ole omavahel kooskõlas. Üle 5m siis võib tõusta müratase võimendi sisendis.On ainult mõned kanalid mis on kehvema kvaliteediga ja seda juba ilmselt stuudiost või ülekande traktist. kuid neid on Astra ja Hot-Birdi peal kokku 3-5 kanalit. mõtlen maapealset trakti, sest igal pool ei kasutata optilist kaablit. Mis Triaxi puutub siis ei oska öelda, sest pole selle pilliga tutav.Ega panni suurus ja KS signaali tugevus ei muuda heli kvaliteeti. Seal on kaks võimalust kas tuleb ilusti, katkendlikult või ei tule üldse ja nõrgemaid transpondereid pole lihtsalt võimalik vastu võtta. Üldreeglina on Astra ja hoti kanalid tugeva signaaliga.

            Kui Astra pealt raadiot kuulad kas OE jaamad saad kätte need on 12962H 22000 5/6 seal on 12 programmi raadio Österreich. vabu kanaleid on mul üldse programeeritud momendil 131 tk.(ma ei mõtle tasulisi kanaleid)Astra peal.Oleks huvitav teada kas 110 panniga need tulevad. Kuna pann on keeratav siis on üle 800 kanali pann1.8m. pilliks hummi 5400I. Igaljuhul 5400 kvaliteedis pole küll mingit probleemi. Kuidas VA- FOX on ? arvan et pole ka mingit jama.

            Comment


              #7
              Mina kuulan Thor/Intelsat, Sirius ja Astra. (digitaal)
              Läbi keskuse. Heliga olen rahul, kuigi muusikalist kuulmist pole mulle eriti antud

              Comment


                #8
                humax, räägi paari sõnaga, mis tehnika sul on, et digiheli laitmatult kõlab? eriti huvitaks kõlarid ja nende kõrgsagedusvaljukad. kui kaugelt kuulad ja milline on kuulamisruum?
                viimati spetsiaalses kuulamisruumis, kus ruumi enda kõla oli minimaalne, ei kannatanud küll digituuneri heli kuulata. kõlarites olid sel ajal ülitäpsed ribbon tweeterid, signaal tuunerist läks otse Yamaha CA 710 lõppvõimendisse.

                seda ma täitsa usun, et tavalises elutoas keskpärase ressiiveriga ning suvaliste kõlaritega võib heli tavakuulajale laitmatu tunduda, muusikakeskusest rääkimata...

                Comment


                  #9
                  Pole siin midagi erilist ,jumala tavalised asjad ja tavaline korter.AUDESE kõlarid, mis olid 8aastat tagasi firma tipukastid 190AC-034-06P max130W 35-25Khz kus on 2x75W83-4, 20M40-8 JA 10T20-8. võimuks on SONY STR 665 seeria pill ja sati tüüner HUMAX- 5400-I. ja kui erilist tahan siis on võimuks 4xEL-34, JA 4xECCC-808 kodukootud täisvõim koos tämbritega max 65w tämbrid +-15db reguleerimisega. miks just selline kooslus? Audese kaste on olnud mitmeid kuid need jäid ja on otse tehasest toodud.Enne ostmist sai palju tööd tehtud ja peaaegu kõik müügil olevad resiiverid ja võimud läbi kuulatud olgugi et erinevates kohtades ja otsus langes Sony kasuks(STR665 max 2x 90W +-8db tämbri regul) selle heli koos Audese kastidega tundus olema kõige parema kõlaga ja kõige talutavam kogu sagedudala suhtes.Sain selgeks ka sellise asja et erinevad nad üks- teisest väga palju kõla poolest. ja kõige hullem oli YAMAHA resiiver nii huvitav kui see ka pole.kõige parem oli TECH võim kuid liiga kallis (32000kr.)nüüd olen kuulanud ka TECHNICS resiiverit ja kui vahetada siis selle vastu. muud pole analüüsinud. ka on selge et klotslõppudega pilli ei osta. Lampvõimu kommima ei hakka. Sai selgeks ka sellie kurb tõsiasi, et lääne pilldel vähemalt osadel on soovitav kasutada firma kaste.Pole sellel sati digi helil viga midagi momendil kõige kvaliteetsem ja kättesaadavam. ja miks just HUMMI 5400 seda saad kasutada multisüsteemsena ja üks paremaid helitrakte üldse, peale viimase aja kõmupilli.Nii et ei midagi erilist.Tavakuulaja ma ei ole, kuna olen heliga stuudiost alates kuni kuulajani tegelenud ja heli salvestamisega siis selles suhtes väga pipar. kuid see on selline lahendus kus on raha, soovi ja kvalteedi suhe paigas, minu jaoks. Mis muusika keskustesse puutub siis ei hakka aega raiskama.Arvutist heli ei kuulaja ei hakkagi kuulama,. vähemalt niipea küll mitte.Pealegi üksjagu pettunud sellest laiatarbe rämpsust mida nimetatakse resiiveriks, kuid maitse asi ja eks õppida ka tuleb.

                  Comment


                    #10
                    tnx hum.! info käes.

                    20M40-8 ja 10T20-8 on minuteada kasutusel ka estonia 35ac 021-1 kõlarites mida sai mõned päevad kuulatud kunagi mainitud kuulamisruumis, siis müüsin kiiruga maha (eelmine omanik oli neil Sven Grünberg&#33. meenub veel, et enne seda üritasin filtrit modida ja kesksagedusvaljuka keerasin lahti, et eemaldada läbipuuritud magneti avas olev summutustropp, mis tegi heli liiga kinniseks. tropp oli liiga tihedalt, see muutis peaaegu mõttetuks magneti taga oleva plastikkambri.
                    ühesõnaga veendusin, et estonia (audese) kesk- ja kõrgribavaljukad ei kannata kriitikat, detailsus ja ehedus puudub täiesti. ühe sõbra estoniatel sai asendatud keskriba ja kõrgriba prantslaste Audaxi odavamapoolsete valjukatega, tulemus läks mitmeid kordi paremaks. lootsime alguses, et piisab ainult keskriba asendamisest, aga katsetused näitasid, et Audaxi kõige odavam ja eriti niru välimusega tweet mängis tunduvalt paremini.

                    müstika...

                    Comment


                      #11
                      tnx hum.! info käes

                      No siis on hea!

                      Mina küll ,eriti targemaks ei saanud, peale selle mida ma juba ammu tean, et maailmas pole midagi selgemat kui täielik udu.

                      Comment


                        #12
                        Mina küll ,eriti targemaks ei saanud, peale selle mida ma juba ammu tean, et maailmas pole midagi selgemat kui täielik udu.
                        läbi udu tunduvadki paljud asjad laitmatud...
                        antud juhul siis "udutavad" kõige rohkem su kõlarid, mis varjavad okkalist ja karedat "digisiili".

                        Comment

                        Working...
                        X