Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage kodukinole ressiverit ja kõlareid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage kodukinole ressiverit ja kõlareid.

Tere olen siin foorumis uus. Nimelt sooviksin saada elutuppa korraliku helitehnika. Eesmärk just filmide vaatamine, nii et soov oleks et heli oleks puhas, täpne ja kvaliteetne. Resiiveritest ja kõllidest ise suurt ei tea ning loodan et siin on keegi abistav kes soovitaks resiiverit ja häid kõlle. Eelarve on 15000-20000.- ja veel küsimus et kas audes kõlarid on head. Kui siiis kõllid võivad ka audese omad olla, aga kui midagi paremat on siis ok. Soov siis 2 esikõlli 2 tagakõlli, keskkõll ja woofer. Tegelikult woofer pole esmatähtis nii et selle võite hinnast välja jätta kuigi kui leiate midagi siis pange ikka.

Aitäh
    Vesi

kui kodukino, siis ressiveriks soovitaks näiteks Denon AVR1905, hind küll keskmisest väheke soolasem, Sperco järgi 6400eequ (või siis odavam variant AVR1705 mis on 5400eequ)...aga ma sügavalt kahtlen, et selle hinna eest midagi paremat saab...uutest ressiiveritest st, kasutatuna leiab võibolla ka midagi paremat, aga see jälle suuresti joppamise asi...

vaata Sperco'sse, see on küll maaletooja ning ma ei ole kindel, kas nad ka jaemüüki korraldavad, aga vähemalt peaks sealt infot saama kes müüb...

Comment

kle jah , audest nad soovitavad muidugi , pead sa minema kuskile poodi , kus on suur ja lai valik erinevaid resiivreid ja kõlareid. oma kõrv on kuningas ütle müüjatele hinnapiir ja siis kuula , milline valik sulle kõige paremini sobib

Comment

Kui Tallinna elanik.. siis Kristiine keskuse +- elektroonikas on suur valik Audese kõlareid väljas ja suht abivalmis müüjad.. isegi meeldivalt laia valikuga ressiiverite "riiul" ka... kui soovid katsetada... ainult kysi.. ja näidatakse. ..
        ainult head kogemused selle poega.

Comment

Kui sa soovid TÄPSET heli, nagu sa ütlesid, siis kodukino puhul võib see mitte kõige parem variant olla. Kuna kogu filmide heli tehakse stuudios, siis kasutatakse sarnaseheli saamiseks erinevaid vahendeid. Näit lume krudin saadakse nahkrahakotiga, kaklemise ajal taotakse melonit jne. Kui sul on kõlarites väga täpne kõrgsagedusvaljukas, siis võib see häirima hakata, kuna helid muutuvad pildiga võrreldes ebarealistlikuks.
          Muusika juures on täpsus hea, kodukino puhul mitte nii hea. Minu arvamus.
          Niipalju kui ma audeseid olen kuulanud(poes), siis need on kodukino jaoks väga head.

Comment

OK igaljuhul tänan et kuulda võtsite mind, võib nii öelda et resiiver on leitud siis aga küsimus oleks kõlarite juures . ET milline seeria audeseid võtta, ise vist võtax universal lineist. :P Või mis te arvate. Või teine võimalus olex võtta maestro sarjast, sest seal sarjas kõik kõllid olemas, ka keskkõlar. Vähemalt audes.ee-s ei näita. Mida ise soovitate. :P

Comment

Originally posted by Vesi@Nov 30 2004, 08:40
              OK igaljuhul tänan et kuulda võtsite mind, võib nii öelda et resiiver on leitud siis aga küsimus oleks kõlarite juures . ET milline seeria audeseid võtta, ise vist võtax universal lineist. :P Või mis te arvate. Või teine võimalus olex võtta maestro sarjast, sest seal sarjas kõik kõllid olemas, ka keskkõlar. Vähemalt audes.ee-s ei näita. Mida ise soovitate. :P
              Mis resiivri said siis, ise oleks soovitanud Harman/kardonit siin keegi siin foorumis isegi müüs. Ja kõlarid võid tõesti võtta Audesed või on ka võimalus et Siin foorumis kasutajal nimega intz saaksid lasta teha sellised nagu soovid.
              Saaksid vähema raha eest paremad kui poes, vähemalt kvaliteedi poolest.

Comment

Working...
              X