Kui lülitan tv ümber video kanalile, siis hääl jääb ikka tv kanali oma.Pilt jookseb videost (arvutist) aga heli jookseb ikka tv kanali pealt.Skeem: telekast scart juhe resiivrisse, teleka kõlaritest hääl maha võetud.Soov lasta stereo (surround pole vajalik) telekast läbi resiivri kõlaritesse.Olen proovinud scarte ümber tõsta aga tulemust pole.
Teade
Collapse
No announcement yet.
TV kanali hääl video kanalil
Collapse
X
-
Asja juhend siin: http://downloadcenter.samsung.com/content/...02_RUS_0506.pdf
Mudel on SP43T8.
Menüü on läbi käidud aga tulemust ei ole olnud, ehk on midagi kahe silma vahele jäänud.
Comment
-
Seal lk.46 seletab asja. Menüüs tueb määrata sisendi (EXT1,EXT2 jne) samuti väljundi. Kui väljundiks jääb TV, siis tuleb ka TV heli...ehk siis väljundiks määrad just selle SCART kust video sisse tuleb. Ma arvan, et praegu on nii:
TV > VÕIMENDI
peab olema: VIDEO > VÕIMENDI..."Video" siis see SCART (EXT) kuhu oma signaali arvutist lased.
Comment
-
ühendus on kuidagi imelik,või ei saa ma õieti aru.teleri hääl läheb ressiiverile, aga kuhu läheb arvutist tulev hääl? mingi sisetunne ütleb, et kasutad täielikku scart kaablit.see ei sobi.kasutada tuleb eraldi video- ja helikaableid.teleri ja arvuti heli lastakse võimendi eri sisenditele.hääle saad siis vastava sisendi valikuga.
Comment
-
Mul Sony KVX-l täpselt sama pull...sisendit ja väljundit tuleb eraldi lülida, selleks puldil 2 nuppu.
Ainuke, et teleka valjukatest tuleb alati see, missuguse sisendi aktiivseks teed, kuid heli(video-)signaal SCART väljundisse läheb see, mille määrad.
Natuke ebamugav, aga võimaldab näiteks ekraanil vaadata üht pilti, aga kõlaritest kuulata soundi teisest allikast. Telekas toimib siis omamoodi kommutaatorina.
Sellest saab jagu, kui resiiveri ühendada teleka taga RCA pesadesse...sealne väljund on menüüs kõrvaklappide volume-st sõltuv, kuigi tundub, et mitte eriti kvaliteetne. Sony-l vähemalt nii .
Krt...keeruline seletus vist sai .
Comment
-
Originally posted by Uku Aru@Nov 28 2004, 19:24
Kui lülitan tv ümber video kanalile, siis hääl jääb ikka tv kanali oma.Pilt jookseb videost (arvutist) aga heli jookseb ikka tv kanali pealt.Skeem: telekast scart juhe resiivrisse, teleka kõlaritest hääl maha võetud.Soov lasta stereo (surround pole vajalik) telekast läbi resiivri kõlaritesse.Olen proovinud scarte ümber tõsta aga tulemust pole.
Kui ressiiveril mitu video-sisendit, siis ühte neist juhtida TV-st tulev heli (omal näit. TV-st scart välja ja ja sama juhtme teises otsas olevad RCA otsad) res-i video helisisendisse - nii on näit. TV heli ühendatud Video 2-sse ja arvutist tulev heli Video 1-sse. Täpselt umbes nii nagu Sa kirjeldasid. Ja nüüd sõltub, millist signaaliallikat soovin kuulata, nii lülitan ressiivri ümber kas V-1 või V-2. Eks see ripub ikka rohkem ressiivrist ära kui et telekast. Vahet pole, kas TV signaal tuleb telekast välja läbi scarti või kuularite "august", oluline on ikka, kuhu see signaal ressiiveris pärale jõuab.
Ei kujuta ette, mis ress. Sul on?
Comment
Comment