Teade

Collapse
No announcement yet.

Audiofilter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ma ei saa sealt hästi aru aga kas see on filter?
    [img]www.hot.ee/henryubin/filter2.gif[/img]
    Hirmsasti tahaks teada?

Comment

aktiivne peaks olema
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ok aga mis jurad seed seal vahel on ja kust reostaadist ma LEVELIT timmin?
        [img]www.hot.ee/henryubin/filter3.GIF[/img]
        Hirmsasti tahaks teada?

Comment

Need jurad näitavad,et tegu on topeltpotekaga.Selles skeemis on kaks opakatel madalpääsfiltrit ühendatud järjestikku:need "paaris"poted reguleerivad võimendust madalatel sagedustel ja Sinu poolt soovitud"level"on viimane potekas.Sisuliselt teeb sama tööd,mis paarispotekaski.Muide,kas triangel Sulle skeemid suurtest võimudest edastas?Kui ei,siis saada mu postkasti oma aadress,saadan Sulle ära.

Comment

Saatis-saatis aga ei tea,kui võimas see võimendi seal on?Suhteliselt keeruline skeem muidu.Mis maksma võiks minna?

Comment

Kui Sa püüne peale ei lähe,siis rohkem,kui piisavalt võimas.Ja keerulist pole midagi.Kui vaja,siis aitame,sõja-aeg ikkagi!

Comment

Muide,kas triangel Sulle skeemid suurtest võimudest edastas?Kui ei,siis saada mu postkasti oma aadress,saadan Sulle ära.
                Aga kas sa ei saa Tevalo meestega nii kokku leppida, et su projektid on kuskil mujal serveris, kuhu nad mahuvad ja heade mõtete kohas siis link neile?
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

[quote]

Aga kas sa ei saa Tevalo meestega nii kokku leppida, et su projektid on kuskil mujal serveris, kuhu nad mahuvad ja heade mõtete kohas siis link neile?[/quoteOlen vaid Shotokani ja Budokani asjades spets,mitte arvutialal-siiski aastaid on üle 40 turjal.Saatsin ka sama failipaki moderaatorile,muidugi ei tea,kas ta viitsib neid asju sedavõrd kohendada,et saidile ära mahux.Kui keegi aitax kodukat teha,siis olex elu lihtsam.Oled Sa nõus aitama?

Comment

Loomulikult! Muide on juba olemas kodukas, www.hot.ee/qwerty009, ma aravn, et ka sinna saaksid need üles panna, sel teemal pead qwertyga rääkima. Kui suured need failid on? Kunagi Felch pakkus välja võimalust Tipi serverisse üht-teist suuremat paigutada, aga ma arvan, et peaks piisama ka Hoti (10MB) ja Zone (25MB) tasuta serveriruumist.
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Loomulikult! Muide on juba olemas kodukas, www.hot.ee/qwerty009, ma aravn, et ka sinna saaksid need üles panna, sel teemal pead qwertyga rääkima. Kui suured need failid on? Kunagi Felch pakkus välja võimalust Tipi serverisse üht-teist suuremat paigutada, aga ma arvan, et peaks piisama ka Hoti (10MB) ja Zone (25MB) tasuta serveriruumist.
                      Firma,kus töötan,kodukas on www.pharmasystems-ps.com. Seal pole peale meie mõningate toodete tühjagi.Kurat,kui keegi viizix aidata ,siis teex ka koduka,näiteks hott`i.Kui põle enne teind,siis on ikka kahtlusi & kõhklusi.Pole just mingi kusekas,et põen,vaid tegu on lihtsalt problaga,et pole enne teind.Neid asju,mis foorumikülastajaid huvitax ja millele
                      olen omaarust mõistlikud lahendused leidnud,on hulgi.Mõningad nendest olex küll suurt raha väärt,aga võtame asja nii,et on sõja aeg...... .Ei oskagi alustada
                      kodukategu ,kuna ei tea,millest alustada!

Comment

no aga tee mingi hästi lihtne siis
                        ilma igasugu viguriteta html põhine
                        siin figureerivate kollide jaoks oleks
                        lehe iva ilmselt selle sisus mitte kujunduses...
                        dreamweaver ette ja tegema
                        või jumala eest sõja ajal kasvõi wordiga

Comment

OLEX ,VIST PAREM,KUI KEEGI VANA TEGIJA OLEX KÕRVAL,
                          MUIDU ON OHT,ET KIMAN OMADEGA RAPPA.ÄITÄHH NÕUANNETE EEST!

Comment

hannes sa hiiumaal?? kärdlas? kui jah siis võin sind natuke aidata koduka tegemisel..ise ka elan kärdlas. pole just eriline tegija aga millegiga saan ikka hakkama.

Comment

Kurat,hiiumaal küll,aga mitte kärdlas .7kilomeetrit kõrval.

Comment

Küsin veel ,et asi selge oleks.
                                Kas need noolega otsad skeemis tuleb kokku panna?
                                Aitähh
                                Hirmsasti tahaks teada?

Comment

Working...
                                X