Teade

Collapse
No announcement yet.

soundikompensaatorid ja soundiplokid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

soundikompensaatorid ja soundiplokid

tegin tda7294 kividest stereo võimu ja tahtsin millegagi bassi ja volumi reguleerida ja nii tegingi www.hot.ee/evo14 lehel asuva skeemi järgi ühe lihtsama passiivse tämbriregulaatori kus sai bassi trebelit ja volumi regullida aga see killis pool võimendust
    maha ning ei jäänud tulemusega eriti rahule aga kas keegi oskaks soovitada lihtsat odavat ja head regulaatorit(bassi ja trebelit polegi väga vaja peaasi et volume oleks aga samas bassi ja trebeli tasakaal oleks paigas).
    Ise vaatasin samalt lehelt esimest toonikompensaatorit ja tahksin tead kas see iseenesest heli tugevust reguleerib? Jään kogemuste rikkaid vastuseid ootama ja muidugi võib olla ka uusi ja paremaid lahendusi.

ma ple eriti proff elektroonika vallas ning ootaks ikkagi midagi et kommenteeritakse voi antakse vähegi nõu (pole kll mingi suur spets ag elementaarsed oskused täiesti olemas niiet ootaks natukenegi mõistvat suhtumist ja seda et ei ole suurepärane inglisekeele oskaja samuti et googlist otsida)

nii et näidake natukenegi huvi üles sest nagu ma aru olen saanud sellejaoks see foorum ongi et teiste kaest nou ja abi küsida. h34r:

Comment

Põgus ülevaatus ütleb, et see evo leht kopeerib lihtsalt L.Abo "Raadiolülitused" raamatut. Info seega umbes 20 a. vana.

Googlesse otsisõna 'tone control' toksimine andis igasugu põnevaid vastuseid.
      Näiteks:
      http://www.electronic-circuits-diagrams.co...ioimages/13.gif

kivi maksab 51.- http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...301-379&lng=est
      ja siin valik igasugu skeeme:
      http://www.discovercircuits.com/A/au-tone.htm
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Originally posted by turbopascal@Dec 1 2004, 23:04
        ja volumi regullida aga see killis pool võimendust
        maha
        pane sellele passiivsele regulaatorile ette umbes 10X võimendusega võimendusaste või ühenda see passiivne regulaator sama võimendusastme tagasisidesse. Saad parema tulemuse kui lm1036ga ja tda 1524ga :P
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

nüüd küsimus natuke teisest vallast.
          ma ostsin endale subwoofri ja tegin kasti ja puha proovisin ja matsus hästi, sai kasutatud mixerpuldi filtrit aga nuud tekkis vajadus eraldi filtri jaoks ja tahaksgi teada kas filter oleks mõtekas panna otse valjuka ette või sis panna juba võimendi sisendisse
          tegu sis KA 10" ja tahtsin esialgu autosse panna ja võimuks teha tda 1562 baasil olev võim.
          Tahaks teada kumb variant tuleks odavam aga samas ikka filtreeriks piisavlt. Cutoffi planeerisin nii 50Hz kanti.

Kui võimendi sisendisse minev filter sis oleks teretulnud väike skeem ka.

Comment

Working...
          X