Ütleme nii et mul on võim, aga wärk on selles et kui ma võimu kokku panin siis unustasin panna kivile radika.......kivi kuumenes ja mingi mõningate sekide pärast sain aru midagi on mäda siis tõmbasin juhtme välja ja jahutasin kivi maha......aga põhi point on selles et kui mul oletame põles kivi läbi et kas siis kui ma võimu uuesti tööle panen tuleb kõllidest mingit heli või on nad tumm vait, et isegi surinat ple kuulda ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
võimendi kivi baasil
Collapse
X
-
Unustasin ütlemata,et ära valjukat kohe torma selle võimu
järgi kohe ühendama-kui võimalust on,siis esteks väljundisse alalisvoolu-voltmeeter,teisex,(kui see midagi ei näita),siis samasse vahelduvvooluvoltmeeter.Parem olex muidugi oss.Kui ilma sisendsignaalita see va põlend midagi
ise toodab(esineb mingisugunegi üle 100 millivoldine
väärtus),siis diagnoos on ühene-küsib õue!
Lugupidamisega
võimuspez
Comment
-
Trafo pinget võib ka vähendada, peaasi, et kivile l ubatud piiridesse jääb (vt. datasheet'i). 1 võimalus veel - paned kõllile takisti ette. See pole küll nii elegantne variant aga kärab küll. Võim peab muidugi sellise takistusega koormust ka kannatama (enamasti suuremat takistust kannatab küll, vähemaga on muresid).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kui toidet alandad lakkab võim töötamast.võimsuse piiramiseks kasuta võimu sisendis potensiomeetrit,millega sisendsignaali maha keerad
ja igaljuhul on mul see potekas pandud aga point on selles et kui mul hääl nullis siis kõlarites on suur sumin ja see tuleb sellest et võim on natuke võimsam kui mulle vaja.......nii et kui alandaks pinget trafol siis langeks ka võimsus ja see sumin oleks vaiksem ;D
Comment
Comment