Teade

Collapse
No announcement yet.

Cd mängiate kvaliteet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Cd mängiate kvaliteet

    Tere !
    Selline küsimus siis et kui tahan osta normaalset cd mängiat(deck), et millised näitajaid peab siis vaatama ?
    Ja milliseid firmasid ja kui kallilt?
    kellel on tegijamad cd mängiad(deck'id) need võiks siis kiita enda omasid.

    Ette tänades

    #2
    Tere!

    Vabanda, et su teemasse trügin. Aga ma laiendaks sinu küsimust ka DVD-deckide peale. Kas keegi on nendega rohkem audio koha pealt kokku puutunud?
    Kas keegi teab mudeleid, millel on mõlemad CD-audio ja DVD-audio playback kvaliteet tipptasemel? Mind ise huvitaks selline aparaat, mis vajadusel loeks ka diskile pandud kompresseeritud audiot (mis ei ole hea variant, kuid siiski väga levinud).

    Tänades
    -Siim Sepman

    EDIT: "playeri" asemel kirjutasin täpsustavalt "deck"

    Comment


      #3
      mina isiklikult soovitaksin Pihilipsi omasid, mul endal on Pihilips ax5202, batareisid võtab väga vähe ja muusika kvaliteet on ka hea. Muidugi peaks vaatama, kas anti shock mälu on piisavalt, mingi 30 sekki on juba normaalne.

      Comment


        #4
        Rahvast võib ajada segadusse mida sa täpselt cd mängja all mõtled. Kas mõtled kaasaskantavad CD playerit või Lauapeale käivad suurt CD decki.
        Tõnis

        Comment


          #5
          Originally posted by tsaarts@Dec 9 2004, 16:19
          Rahvast võib ajada segadusse mida sa täpselt cd mängja all mõtled. Kas mõtled kaasaskantavad CD playerit või Lauapeale käivad suurt CD decki.
          Teema alguses ju märgitud et huvi pakuvad cd deckid

          Comment


            #6
            Sorry minu viga. Vaatasin Disasterpiecekomenti ning kuna ta rääkis ,et batareisid võtab vähe siis arvasin portable asi. No juhtub ikka.
            Tõnis

            Comment


              #7
              Vaadata on vähe, kuulata tuleb neid asju. CD-deckil ja deckil on ka vahe, ja mitte väike. Kuldne reegel on, et miskeid kahtlase väärtusega tootjate omasid ei soovita. Nimekamatel firmadel on ka jamasid tooteid, tavaliselt nendeks odava otsa asjandused.

              Mis hinnaklassist meil jutt käib?
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

              Comment


                #8
                Intzul täiesti õige jutt, et cd deckil ja cd deckil on vahe. Mul oli kunagi üks philipsi cd deck, mille heli ei olnud kuidagi vastuvõetav, heli oli tuhm ja elutu. Hiljem ostsin omale yamaha cdx396-e cd decki ja selle heli meeldis mulle väga. Kõrged tulid väga kenasti esile ja heli oli selline sujuv, või kuidas oleks õigem öelda. Täitsa minu kõrvale loodud pill, olgugi et tegu odavama otsa aparaadiga. Harmooniline moonutus on ka minu yamahal väike philipsil oli ta aga päris suur eks sellestki tuli suur vahe helis. Nagu Intz ütles pead minema kuulama ja otsustama kuidas heli meeldib jne. Firma nimi ei näita midagi

                Comment


                  #9
                  Ok aga selles mõttes tekkis selline mõte ja huvi just, et kuna vanakooli võimud on kvaliteetsemad, et ehk on siis ka vanakooli Cd-mängiad ? (kuigi endal on käre kahtlus)
                  Ja oletame et raha võiks siis tulegvikus olla nii no 1800-....2300- umbes.
                  Kui ma ebay'd sirvisin siis oli seal mingi 40- eur'iga saadaval high-end onkyo cd-deck (aga kui high-end see on vot seda ma ei tea).

                  Comment


                    #10
                    mnjah.. ei usu, et "vanakooli" CD-Deckid paremad on.. selle suhtes liigub asi ikka paremuse poole.. selline kysimus veel vahele, et uuemad DVD-mängijad loevad ka juu (enamuses) tavalisi muusika cd-sid. ?! .. kaldun arvama, et tuleks hoopis korralikum DVD-m. soetada. :unsure:

                    Comment


                      #11
                      mitte, et nad palju paremad või kehvemad oleks. lihtsalt kasutatud asjad on odavamad kui uued sama tasemega asjad ja selletõttu jääb mulje, et vanad asjad on kvaliteetsemad.

                      Comment


                        #12
                        Ka siin valitseb samasugune olukord nagu kõige muugagi - vanad asjad on paremad, korralikumalt tehtud. Kuid CD puhul on vanade asjade puhul üks probleem - nimelt mehhaanika on väga kuluv värk ja aastatepikkuse kasutamisega kulub kõik(kõik, mis liigub, ju kulub). Optikaga põhimõtteliselt veel saab hakkama, kui ei ole eriti eksklusiivne asjandus, siis on kõik suhteliselt lihtsalt vahetatav ja ehk ka piisavalt mõistlikku hinnaga.

                        DVD puhul on aga selline asi, et ise eelistan iga kell korralikku CD-decki kaasaegsele DVD-mängijale, DVD pigem mõeldud esitama pilti ja seega pisut teine ideoloogia koostamisel aluseks olnud - CD puhul räägime siiski helisignaalist. Aga tavakasutaja puhul on DVD lahendus igati mõistlik.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

                        Comment


                          #13
                          Odavama otsa cd-mängijaga (2-4000 EEK uuena) vastava helikvaliteediga dvd-mängijad maksavad üldjuhul 10 000 eek ja rohkem. Sama asi ka stereo-võime ja kodukino ressiivereid võrreldes.

                          Comment


                            #14
                            2 asja on mängust siiani välja jäänud, nimelt ostja varasem kuulamiskogemus ehk kui hea kõrv tal on ja teiseks on oluline ka ülejäänud süsteem, eriti kõlarid - kui head need on. Teisisõnu - algaja ei pruugi üldse vahet teha nt 1 500 või 15 000 eeku maksval cd-mängijal ja teisest küljest ei pruugi ka kogenud kuulaja jaoks 15 000 eeku maksva cd-mängija hea sound esile tulla, kui seal taga on mingid suvalised odavad kõlarid.
                            Pelgalt andmete põhjal helitehnika ostmise võiks kiiremas korras ära unustada, parim variant on ikkagi ise kuulata erinevat tehnikat ning lisaks sellele võib arvestada ka nn kõrvaga vendade arvamusega.

                            Tõnu

                            Comment


                              #15
                              soovitaksin sul vaadata Cd decke Pioneeri tehnika hulgast
                              http://www.pioneer-eur.com/eur/productgroups.jsp
                              Info võib olla ELUOHTLIK!

                              Comment

                              Working...
                              X