Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha kõlarite elemendid katki

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Yamaha kõlarite elemendid katki

    Juhtus siuke eriskummaline lugu.
    Nimelt mul kodus arvuti/võim-ressiiver/kõlarid.Kõik toimis ideallselt, kuni mu arvutil tekkis miske probleem.võtsin seni asenduseks vana arvuti ja kuulasin oma muusikat ja ajasin asju edasi. Vana arvuti ga näitas aga ressiiver muusikat kuulates sõna "CLIP".Pärast uue arvuti tagasi asetamist komplekti on mul kõlaritel (vist kõrgetel) miske hele krigin juures.Ometigi võim ja kõlarid peaksid omavahel klappima(võimväljund 100w, kõlarid nom.80max240w, võim 6-16 ohm,kõlarid 8 ohm.Ma ise kahtlustan et asi on ilmselt vana arvuti helikaardis või selle sisendis, sest varem kui mul ainult vana arvuti oli, siis pidevalt põles võimul sõna CLIP uuel pole seda asja olnud.
    See -selleks, aga põhimure on nyyd, kus ma saaksin abi probleemile, st kus ma saaksin oma kõlareis kontrollida ja vajadusel vajalikud elemendid välja vahetada?On see yldse võimalik? Kui siis, kus ja kuidas?Ja kas ma peaksin neid hetkel tiba katkiseid kõlareid yldse hoidma(mittekasutama) võimaliku remondini?

    Igasugune abi ja soovitused on teretulnud, kuigi sooviks saada sellisele probleemile võimalikult proffessionaalset abi, st konkreetne firma jne.

    Samas olen suur kõrv igasuguse hariva info kohta sellel teemal(seadmete yhilduvus, mida tohib ei tohi teha).

    Igatahes ette tänades ja ootama jäädes B)

    #2
    muidugi jätame mainimata ressiiver-võimu/helikaardi/kõlarite margi ja mudeli....

    muidu kui seal clip koguaeg ees oli siis... kas asi oli nii tark et taipas ise kui võim klippima läks? aga samas kui ta seda ise taipas, miks siis välja ei peksnud? :S ei tea mina...

    Comment


      #3
      Andmed: ressiivervõim - Kenwood KRF-V5050D(6 - 16ohm, 5x100w väljund),kõlarid Yamaha NS 45E(8ohm,80w nom, 240w max), helikaart Creative Sound Blaster 16 Plug&Play.

      Ja nende kõlarite helist veel niipalju, et kui kuskil laulus s-täht sees, siis hakkab kõlar kergelt ragisema.

      Sry, et ma tyhmik kohe ei taibanud andmeid panna h34r:

      Igatahes progress on vältimatu, nõnna pyyan ka mina end siin vaikselt harida

      Loodan, et nyyd tuleb rohkem vastuseid

      Comment


        #4
        kas see ragin on ka kõrvaklappidega või mõndade teiste kõlaritega kuulates?
        millegipärast kahtlustan, et liiga tugev signaal tuleb ressiiverisse

        Comment


          #5
          Yamaha valjukatest muidu niipalju, et seda jama õnneks aftermarket-kaubana saada pole, seega tuleks pigem leida nende olemasolevate rikutute variantide remontija või siis asendada sobilikega kõikides kõlarites. Selle varianti miinus on asja keerukus ja teinekord ka mitte-teostatavus.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

          Comment


            #6
            Kas arvuti asemel oled proovinud ka mõnest muust aparaadist sisse heli lasta?
            Mul oli umbes sama jama kunagi S-90tega ja kui sai proovitud teist võimu oli kõik korras, ehk ma ei usu et sul kõrgetel midagi viga..kahtlustaksin pigem võimu ja seda miks ta klippima hakkas...
            F&F

            Comment

            Working...
            X