Teade

Collapse
No announcement yet.

kõrvaklapid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Thomsoni HED450 kohta endiselt ei oska midagi halba öelda, minu arvates täiesti OK klapid 270 eegu eest. Näiteks 2x kallimad Sonyd ilmselt meeldiksid "tümpsuvendadele" rohkem, kuna need esitavad madalaid sagedusi "paremini" (tegelikult lisavad pigem madalatel sagedustel moonutusena harmoonilisi) aga kui kuulata midagi asjalikku, siis isiklikult eelistaksin Thomsoneid. Muidugi Sennheiseri või AKG omadusteni need ei küüni aga vaidleksin vastu, et nad nüüd nii saastad on.
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Proovisin Sennheiser HD202 klappe.. Esimene paha asi.. kõrvad ei mahu ilusti sisse ära ning vooderdus jääb kõrvalesta peale suruma. Volume'i ei saa eriti keerata, kipuvad plärisema. Madalaid helisid nagu oleks, aga miskit ikka vajaka. Muidu kõrgem ots ja üldine sound oli päris hea.
      Vaja millalgi poes muid klappe(Thomson, Philips, Aiwa jne.) ka kuulamas käia, siis tekib võrdlusmoment. Üldiselt tahaks 200-400 vahemikus midagi kuulatavat leida Aiwa CD/MP3 playeri jaoks, kuna nööbid(mille sound lausa üllatavalt seeditav, kui just basse mitte väga taga igatseda) on nii nõrgukesed, et ühel pool krõbin sees.

Comment

loe siit:

http://headroom.headphone.com/layout.php
        http://www.headwize.com/

head leheküljed kõrvaklappide kohta.

Ost otsusta ikka oma kõrvade järgi.

Ise kasutan Sennheiser HD 250 Linear-e, aga need on päris kallid asjad.

Comment

Originally posted by dants@Dec 25 2004, 01:18
          Käisin Pluss/Miinus-es kuulamas siinkiidetud Thomsoni klappe. Kyll mitte täpselt sama mudelit ei leidnud sealt aga olid mingid 650 ja 750, Igavesed jurakad igatahes. Aga tee mis tahad, mina kyll ei leidnud et need head klapid on, 750-ned maxid 435.-, peas hirmus jurakad ja ebamugavad. Viimistlus jättis soovida. Heli oleks oodanud neilt palju paremat. Oli kuidagi.. ma ei teagi mis ta oli aga midagi häiris. Imelik on see et nii suurtel klappidel (element oli päris suur, ei mäleta täpselt) oli bassi esitus alla igasugust arvestust. seda lihtsalt ei olnud. Kuulasin muide cd-decki tagant läbi võimendi mitte ei tsuranud suvalisse sanga pessa.

EDIT: ei olnudki siin teemas see kus mingit thomsoni konkreetset mudelit soovitati <_< igatahaes kusagilt lugesin mingite 400 eekuste thomsonite soovitusi mitme inimese poolt. võibolla hoopis teisest foorumist.. :blink:
          Jah, need mitmesaja eeqused Thomsonid on jah saast. Kuid need minu sajakroonised mängivad sama hästi kui 300-kroonised Panasonicud (mõtlen ikka neid n.ö. tavalisi võruga klappe, mille elementide peal on mingist vahtmaterjalist kate, mitte see nahast ja teab millest ümbris, mille sisse kõrv ära kaob ).

Comment

Ühinen Tarzici eelistusega. Ise kasutan ka Sennheiser HD 202 klappe ja olen rahul.Ei koorma kõrvu ka 10 tunnise kuulamise korral.

Comment

Originally posted by kalju@Jan 4 2005, 17:44
              Ise kasutan Sennheiser HD 250 Linear-e, aga need on päris kallid asjad.
              Huvi pärast küsin, et kuidas on need HD250 Linearid võrreldes HD580, HD600 ja HD650&#39;ga, ega sa ei juhtunud äkki kõiki neid läbi kuulama kui valisid?

Lars@otsib oma surnud HD580&#39;le väärilist mantlipärijat

Comment

ei kuulanud. Kuna kasutan kinniseid ei tulnud teised kõne alla.
                Kunagi audio uudisgrupis Sulo soovitas AKG240DF.

Comment

nii aega on möödas ja philips hp800 on tõestanud oma füüsilist vastupidamatust niiet kui on plaanis klappe kasutada kauem kui pool aastat vaadake midagi muud.

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Feb 20 2005, 17:18
                    nii aega on möödas ja philips hp800 on tõestanud oma füüsilist vastupidamatust niiet kui on plaanis klappe kasutada kauem kui pool aastat vaadake midagi muud.
                    Väidaks vastupidist, minu HP800-d on igasuguseid füüsilisi katsumusi läbi elanud ja nad mul juba üle aasta vähemalt olnud.

Comment

siis on ikka vedanud mõnel..

Comment

Aastatel 90 keskpaiku sai ka diskoriametit peetud ning siis oli tarvis soetada endale ühed väga head klapid.

Teised diskorid kasutasid Technics-i klappe, kui aga mina ostma läksin siis neid enam polnud.

Hakkasin siis valima: võtsin kaasa ühe diskori väga head Technicsi klapid, CD-playeri ja enda plaadid. Ning siis käisin poest poodi ja ajasin müüjaid närvi sellega, et palusin neil kõik klapid välja võtta (kõige kallimatest vitriinidest: 1000-2000kr) ning ka pakist avada.

Tulemus oli minu enda ja ka mõne teise diskori jaoks üllatav.
                        * Üllatav ei olnud see, et kõige kallimad klapid olid Philipsil ja suhteliselt sita (pann-plönn) kvaliteediga.
                        * Kuid üllatav oli see, et ostsin endale Aiwa klapid, mille tundlikkus ja helipuhtus olid pea sama nende super-Technicsitega võrreldes.

Isegi praegu, 10 aastat hiljem kuulan samade Aiwa klappidega, kuigi jah - pehmendused hakkavad nüüd alles lagunema.

Comment

Endal Philips SBC-HP250 ja megarahul. Ma usun, et sa ei kahetse SBC-seeria ostu puhul. Aga jah, siin keegi eespool mainis ära, et oma kõrv on kuningas.
                          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Odavamatest klappidest on näiteks AKG K55 päris tore asi, hinda natuke alla 5oo krooni, kuid heli on mõnuslat pehme ja ergonoomika on lausa super (vähemalt minu jaoks). Ainus asi on selles, et otse arvuti taga kuulates on nad suht vaiksed ja muidugi mingit erilist bassiosa ei tasuks sealt oodata.

Comment

Proovige kindlasti kui on võimalus Technics RP-F800 klappe.
                              Mõni nädal tagasi soetasin maksavad minudeada 790.- ja julgen öelda et superheliga - bassiots ülikuri; madal; moonutuseta, kuulen sihukesi sagedusi mida
                              muidu tavalisest floorstanderist ei kuule, kõrged ka super - nii hea et ei oska kirjeldadagi, mitte liiga särav võibolla :unsure: Ja klapid äärmiselt kvaliteetselt viimistletud
                              Eedeni +- Elektroonikas peaks neid veel olema

Andke teada kellel sihukesed on või mõtlevad ostma minna

Comment

Mul selline küsimus et kust ma saaks osta tartust Sennheiser&#39;i ja AKG kõrvaklappe, endal kah juba pisike huvi tulnud et peaks oma Technicsi&#39;d välja vahetama.

Comment

Working...
                                X