Teade

Collapse
No announcement yet.

kõrvaklapid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõrvaklapid

mõtlesin, et ostan endale tsipa korralikumad kõrvaklapid, aga ei oska midagi osta, äkki keegi soovitaks klappe mis teevad normi heli, hinnaklass võiks jääda nii 300-500.- kanti, sooviks osta +- sest, sest valgas pole muud elektroonika poodi

Sinu soovitud hinnaklassis ainult neli varjanti klappe seal poes ja kui rohkem poode pole siis mine poodi ja proovi järgi ning, mis kõrvale kõige parem tundub osta ära. Nii lihtne see ongi.

Comment

just mine kohale ja palu proovida sellest hinnaklassist klappe. sest peale helikvalteedi tuleb arvestada ergonoomikaga mis iga inimese puhul on erinev.

Comment

ma muidu mõtlesin, et nagunii siin valga +- kõiki klappe kohal pole, hea juhul 2 paari on, kui siin oleks öeldud et näiteks need kõrvaklapid väga head siis oleks äkki kassvõi lasnud neil kohale tellida või mujalt otsima läinud.

Comment

Mina kasutan Thomsoni klappe... Väga odavad, vaid umbes sada eeku, aga selle hinnaklassi kohta head. Bassid on mõnusad ega plärise plekiselt ja muu heli on kah selgem, kui muudel. Muidugi on tema elementide läbimõõt 3 cm, aga eks see annagi asja juurde...
          Soovitan soojalt. Thomsoni võruga klapid, elemendid 3 cm. Mono/stereo nupp ja volume juhtmes olemas. Hea on ka see, et juhe läheb sisse võru ühest otsast, mitte kahest, teisele klapile läheb juhe võru sees. Annab juhtmele tugevust juurde. Ainult et väga pikk juhe on, poolteist meetrit, ilmselt ongi need rohkem dj või kodusüsteemide klappideks mõeldud, kantava pleieri taga oleks üsna ebamugav-pead hakkama juhet taskusse või püksivöö vahele toppima, et ei tilbendaks.

Comment

ei ütleks et väga pikk juhe. pleierile võibolla, aga näiteks mina nii lühikese juhtmega kõrvaklappe ei vaatakski, täiesti võimatu on kuulata muusikat kui oled "peadpidi muusikakeskuse/arvuti küljes kinni :P "

Comment

Ise soovitan soojalt SENNHEISER`i klappe. 500 krooni eest sa muidugi teab mis head klappi ei saa, kuid selle tootja klapid on üldjuhul klass omaette. Ergonoomika seisukohalt on isegi odavaim ~350 kroonine HD 202 pea-jagu üle enamikest kaugelt üle 1000 maksvatest teiste tootjate klappidest. Väga mugavad ja pehmed asjad on sennheiserid, vabalt võivad 8h järjest peas olla. Loomulikult on ka heli igati mahe ja meeldiv...

kas valgas k-arvutisalongi ei ole?
              Seal on muidu sennheisereid müüa olnud.
              tervitades: Tarzic

Comment

Valisin ka ise sellises hinnaklassis hiljuti väga põhjalikult klappi töö juures kuulamiseks ja konkurentsitult parim asi mida selle raha eest vähemalt Tartu poodidest leida õnnestus on AKG K-66

Siin on Audioreview hinnangud, need räägivad kah juba enda eest

Sound on selle hinnaklassi kohta (maksid vist 560EEKi) suurepärane ja ei kriibi väga valusalt kõrva isegi peale Sennheiser HD600 kuulamist kodus. Sobib hoolimata lahtisest ehitusest kuulata ka kohtades, kus on oluline et heli väga palju välja ei kosta kuna on üpris vaikne, samas ei kaota ta ka oluliselt ruumilisust oma "poolkinnise" ehituse tõttu.

Negatiivse poole pealt on nad peas suhteliselt ebaergonoomilised (küll mitte lootusetult) ja peale aastast kasutamist väsis ära kumilint, mis klappe peas fikseerib.

Comment

Käisin Pluss/Miinus-es kuulamas siinkiidetud Thomsoni klappe. Kyll mitte täpselt sama mudelit ei leidnud sealt aga olid mingid 650 ja 750, Igavesed jurakad igatahes. Aga tee mis tahad, mina kyll ei leidnud et need head klapid on, 750-ned maxid 435.-, peas hirmus jurakad ja ebamugavad. Viimistlus jättis soovida. Heli oleks oodanud neilt palju paremat. Oli kuidagi.. ma ei teagi mis ta oli aga midagi häiris. Imelik on see et nii suurtel klappidel (element oli päris suur, ei mäleta täpselt) oli bassi esitus alla igasugust arvestust. seda lihtsalt ei olnud. Kuulasin muide cd-decki tagant läbi võimendi mitte ei tsuranud suvalisse sanga pessa.
                  Thomsonites pettunud, vaatasin veel ringi ja nägin Philipsi SBC-HP800 klappe. 455 eek. No hoopis teine asi - väga mugavad peas ja heli hoopis parem. Ostsin ära (õigemini lasin kinkida endale). Aga päris rahul siiski ei ole, liiga odav klass vist minu jaoks ikkagi et päris rahule jääda. Bassiga ei ole ka neil philipsitel kiita. Hakkavad ysna kergesti plärisema, aga vaiksemalt kuulates on hea!!

EDIT: ei olnudki siin teemas see kus mingit thomsoni konkreetset mudelit soovitati <_< igatahaes kusagilt lugesin mingite 400 eekuste thomsonite soovitusi mitme inimese poolt. võibolla hoopis teisest foorumist.. :blink:

Comment

mul endal ka need Philips SBC-HP800... väga mugavad peas, kõrv ei "väsi ära". heli on ka mõnus.

Comment

Minul on Philipsiga hirmus palju negatiivseid kogemusi. K.a. kõrvaklappidega. Minu käes lähevad Philipsi asjad kole kiiresti katki. Äkki on viga minus, ma suudan üldse jõle palju asju ära lõhkuda, aga Philips tundub kohe eriti nõrk
                      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

kusjuures mu sõbral olid ka samad klapid läksid päris kähku katki. aga ta kandis neid purjuspeaga ka
                        ps.. mida rohkem ma kuulan neid seda rohkem mulle nende heli meeldima hakkab.. praegu vähemalt.

Comment

Minu arvates on Philipsi klappidel hinna ja kvaliteedi suhe igati hea

Comment

mul on kah philipsi hp800 need meeldivad mulle sest need ei väsita kõrvu ära. heli on kah selle hinna kohta tõsiselt hea.. kaks halba asja on. juhe ei ole klappide külge ühendatud pistikuga ja vahel nagiseb plastik üsna rõvedalt.

Comment

Üks soovitus.. kui poodi klappe kuulama minna, siis on soovitatav kaasa võtta oma mängija ning plaadid, ehk siis heliallikas, mille saundiga oled tuttav või millega hakkad enamasti kasutama(ntx. cd player). Omal on niimoodi valimine viltu läinud, et kuulatud poes mingi suht kalli riista taga ning pärast oma seadme küljes heli aboluutselt erinev.

Comment

Working...
                              X