Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarivalik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarivalik

Tere.
    Tekkis selline probleem et oleks vaja kooli peale kõlareid, seinte peale. Ennem oli sellised vanad vene krapid, vahepeal pold üldse ja nüüd tekkis mõte kooli raadiosüsteem taastada. Ometi raadioruum olemas ja miks mitte siis ka asja arendada. Eelarve oleks kuni 10000.- Milliseid kõlareid oleks mõistlik soetada.
    Kokku oleks vaja kuskil 18tk. Kumba pidi odavam tuleks kas osta elemendid ja lasta kellegil kastid teha või osta kohe poest valmis kõlar. Me mõtlesime et oleks tore kui oleks 2 ribaline a see läheb vist kallimaks kui 10000.- Põhiline on see et kõlar suudaks koolikärast veits üle mängida.

Ootan soovitusi

Vaata valmis kõlareid, kindlasti odavam.
    Näiteks neid lahtiseid muusikakeskuse kõlareid? igas +ja- elektroonikas on selliseid müügil, hind 500.ä- paar, saavad kisa tegemisega jästi hakkama.
    Meil koolis pandi ka selline süsteem ülesse, kõik mudigui ühe firma ja töömeeste toodang, suudab heli teha küll, isegi koolikell asendati sellega
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

mina näeks lahendusena mitut kõrge tundlikkusega pisikest lairiba valjukat kasti paigutatuna.
      siinmail koolis toimib selline süsteem väga hästi. kummalgi pool koridori otsas on üks tulpkõlar nelja umbes nii nelja-viietollise vene lairibakaga. kisa kui palju. visatoni tootevalikust peaks niimõndagi leidma.

Comment

Meie koolis asendati koolikell Audese kaheribalistega :P Kui vaja, saab sealt muusikat ka lasta.

Comment

palju neis muusikakeskuse kõllides u watte on?
          ka Zen pakutud variant on hea aga meil oleks vaja ikkagi iga kõlarit eraldi. Kuigi ma räägin meestega ning vb läheb ka niimoodi asi käiku
          Ma olen vaadanud netist teiste koolide helisüsteeme ning mõnal koolis on vabsee kõik kõlarid Audese toodangust. Isegi üks subbar oli õpside kabinetis

Comment

kuldne kiri arvudega 500-1500w ....maybe isegi suurem need watid ei ole eriti tõelised aga saab täita heliga mingi koridori või asja ikka.
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Working...
            X