Teade

Collapse
No announcement yet.

supaka sissemängitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

supaka sissemängitamine

varsti läheb supaka kastiehituseks. kuna element uus, siis paneks ta toas muusikakeskuse taha, et ta seal natuke tiksuks. element 4 oomi, aga keskusel min 6 oomi. kas on midagi hullu, kui ma kõlari sinna vaikselt mängima panen. koormab ta väga keskust (sony)

Siin seda teemat lahatud küll ja küll, on juttu olnud, et elemendi takistus ei tohi olla VÄIKSEM, kui allika takistus (sel juhul musa keskus). Sa lased ta lihtsalt läbi.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

ehh.. ei aja jama... kui sa selle sinna vaikselt jah mängima paned ei juhtu sul selle kekusega ka midagi.. aga ära yle pinguta volumiga.. või ... pane siis juba jadamisi sinna koos yhe keskuse kõlariga mängima. Siis on nagu kindel, et ei juhtu midagi.

Comment

Vaikselt, sissemängimis mõiste hõlmab ikka elemndi mängimist sellisena , et ta võnguks ja sellega liikumisriba pehmemaks muutuks.
        Vaikselt see asi lihtsalt ei õnnestu.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Läbi kärsatad võimu AINULT siis, kui vool liiga suureks läheb. Vool läheb suureks siis, kui volume kõvasti peale keerad. Nii et normaalselt kuulates pole suurt vahet, mitme oomine kõll sul järgi on. Pealegi on paljudel võimudel termokaitse, mis võimu välja lükkab (kuigi mina ei soovita küll selle olemasolu kontrollima hakata )
          Subbari sissemängimisest aga niipalju, et kas on mõtet? Tee kast valmis ja pane õige võim järgi ja küll ta siis ise ennast sisse mängib.
          Tuleb lihtsalt täiega panna!

Comment

no ma natuke mängitan teda siis. ega mingit suurt mõtet pole, aga vähemalt pole päris "toores" kui autosse saab

Comment

Originally posted by electron@Dec 21 2004, 14:13
              Läbi kärsatad võimu AINULT siis, kui vool liiga suureks läheb. Vool läheb suureks siis, kui volume kõvasti peale keerad. Nii et normaalselt kuulates pole suurt vahet, mitme oomine kõll sul järgi on. Pealegi on paljudel võimudel termokaitse, mis võimu välja lükkab (kuigi mina ei soovita küll selle olemasolu kontrollima hakata )
              Subbari sissemängimisest aga niipalju, et kas on mõtet? Tee kast valmis ja pane õige võim järgi ja küll ta siis ise ennast sisse mängib.
              No pagan, normaalselt kuulates on võnge minimaalne, pole mingi sissemängimine vaid lihtsalt nämmutamine. Jutt käib sissemängimisest!
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

minu meelest tulebki elementi natuke nämmutada ja algul mitte nii suurt võimsust sisse lasta. mis mõtte sellel sissemängimisel muidu on. tüps põhja ja naudi

Comment

Originally posted by Allar88+Dec 21 2004, 15:25--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Allar88 @ Dec 21 2004, 15:25)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-electron@Dec 21 2004, 14:13
                  No pagan, normaalselt kuulates on võnge minimaalne, pole mingi sissemängimine vaid lihtsalt nämmutamine. Jutt käib sissemängimisest&#33; [/b][/quote]
                  ma ei tea mis sa A.V. närvitsed siin , aga mina tegin audesele sissemängimist 2/5 membraani liikusulatusest :P niimoodi vahest suurendasin , siis jälle kahandasin

Comment

Kas te üldse mõistate mida elemendis sissemängimine tähendab ja kuda seda tehakse? Minu woofriga tuli kaasa paber kus oli kirjas kuda sisse mängida tuleb, miski 100W RMS võimsuse taga, element vabas õhus ja volumet niipalju keerata, et element liiguks natuke alla max amplituudi ja nii 24H. Miskit 2/5 amplituudi peal ei saavuta sa mitte kui midagi erilist... pigem pane kohe asi kasti ja kuula muusikat mitte kohe asjast viimast võttes.
                    /me nt ei mänginud oma elementi üldse sisse ja kolm päeva peale installimist sai juba esimene SPL mõõtmine tehtud, suht vihaselt siinust sisse lastes, element elab siiamaani.

Comment

selle elemendi mansett on ikka väga jäik... mul on tunne, et sissemängimist oleks vaja. kas element saab "sissemängituks" lugeda, kui ma lasen 24h 15Hz sisse ja liikumisamplituud on maksimumi läheduses?

Comment

Mille järgi sa võtad et sellel elemendil see väga jäik on? Kuid jah nii sa selle sisse mängida saadki, võim taha, kinnitad ta vabas õhus ära kudagi ja lased selle siinuse sisse, keerad asja niipalju peale kui ta ikka juba korralilkult liigub kuid veel moonutusi pole.

Comment

Working...
                        X