Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes+Chorus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes+Chorus

Tere, ehitan uued kõlarid kodukinosse. Käisin Soomes kuulamas Choruse kõlareid ja otsustasin ehitada järgmise komplekti:

Keskel: Audiokit AW-6i;
    Põhikõlarid: Audiokit AW-25i;
    Taga on kolm: Audiokit AW-6i;
    Subwoofer tuleks Audesi 100W100-6 ja võimendiks Audesi SW U4.
    Subwoofer tuleb 45L kinnisesse kasti ja seina paksus 30mm (MDF).

Küsimus on, kuidas see komplekt töötaks ja eriti huvitavad need wooferid, kas üks piisab või on vaja kaks? Võimendina on Jamo AVR-793; tuba on umbes 20-25 ruutu suur.

Terv!
    Mõnus komplekt kodukino jaoks.Osta ära,kui meeldib.
    Kahte supakat pole küll vaja,kui sa visuaalset sümeetriat taga ei aja.
    OK
    http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Originally posted by fubux@Jan 3 2005, 12:43
      Võimendina on Jamo AVR-793

Huvitav oleks teada kelle võimule Jamo oma nime külge on klepinud?

Comment

Ehk räägid pisut pikemalt, kuulamis elamusest...
        Kuidas need põhikõlarid tundusid, millest, kuidas ja kelle poolt olid kastid valmistatud jne. Loomulikult pakub enim huvi see, kuidas nad kõlasid, ehk kirjeldad pisut.

Saan ma õigesti aru, et see hind 135euri in ühe kõlari ehituseks vajalike tarvikute hind?

ette tänades...
        tervitades: Tarzic

Comment

mina võtaks põhikõllideks http://www.hifitalo.fi/shop/sivut/aw75.htm

Comment

Originally posted by jannozz50@Jan 3 2005, 14:18
            mina võtaks põhikõllideks http://www.hifitalo.fi/shop/sivut/aw75.htm
            kõlarid ikka olgu võimalikult sarnased.
            kui sub nagunii juures, siis isiklikult valiksin põhikõlariteks samuti Audiokit AW-6i;

Comment

Käisin kuulumas neid kõlareid Hifistudio17 poes foorumi lähedal Helsingi kesklinnas. Need Choruse komplektid on samasugused kuiChoruse valmis kolarid. Seal Hifistudio17 olid valmis kõlarid.
              Audiokit AW-25i=Chorus Compact 682
              ja
              Audiokit AW-6i=Chorus Compact 662

Kuulasin ainult neid Chorus Compact 662 ja Mondo 77i . 662 oli palju parema häälega kui se Mondo 77i, kuigi oli odavam. Hääl oli puhas ja dynaamika oli hea. Yllatavalt hea hääl selle hinnaklassi kõlaritel ja kõva häälega ei läinud umbe. Bass oli yllatavalt hea ja täpne ja läks yllatavalt madalale 5 tolliseks elemendiks. Hääles mina ei leidnud aukusid, ehk hääl oli yhtlane läbi terve sagedusala. Subwooferit (Chorus Vertigo XP-12) kuulasin ka, aga seda peaks kuulama kodus, et saada aru kui hea on ja kuidas istub tuppa.

Subwooferitega ei ole eriti kursis, aga huvitab kas sellest Audesi osadest subwooferist piisab või on vaja suuremat ja võimsamat?

Saan ma õigesti aru, et see hind 135euri in ühe kõlari ehituseks vajalike tarvikute hind?
              Jah, see 135€ on selle komplekti hind (AW-25i), mis sisaldab: elemendid, filtri (valmis), tihendid, kruvid, juhendid ja midagi veel. Siis nad myyvad eraldi inverti 2 tykki 5€ tykk ja siis "vanu" / pehmendus 7,5€. Siis kui tellida sealt mitu kõlarit siis tuleb umbes 10% soodust.

Comment

sry..aga uurin huvipärast..palju see audese woofrivõim maksab muidu ?
                mida sa lohh vahid

Comment

se on mingi 3500-4000 vahel...

Comment

Working...
                  X