Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes mida kuulab oma süsteemis.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes mida kuulab oma süsteemis.

Nii mõtlesin ja arvasin ,et olex see just huvitav teema.(Loodan ,et pole sellist kuskil siin esmapilgul otsingust ei leidnud). B-)
    Nii üldiselt olen hard,heavy,metal_rock jne kõik mis sinna kuulub sellise muusika haru pial ,kuid vahest tuleb ka ette väike futu sugumetega depeche mode just 80nendate lõpp. Üks üli hea ja rahulik unemuusika on Mike Oldfield ja Enya(kui seda nii kirjutada saab). Üldiselt kõike mis kõrvale meeldib aga lemmik bändisest tasuks ette tuua Van Haleni, Europ, AC/DC(LEMMIK), depache mode, matallica jne...
    Kõik see oleneb tujust pealmiselt. TRÄÄNSI ei armasta :angry:

<_< Kuulan enamasti HARDSTYLE&#39;i ja TRANCE&#39;i ning mainstream - kõik, mis raadiost tuleb.
    Süsteem pole eriti hull. 2.2 süsteem, st et kaks bassikõlarit, mis on saadud S-90&#39;test - keskmised ja kõrged lahti ühendatud, arvutist pandud madalaid mängima ja siis on kaks muusikakeskuse kõlarit, mis mängivad kõrgemale. Kodus kuulamiseks piisab. Muidugi tuleb ka naabritega arvestada, seepärast on mul ka kõrvaklapid olemas

Comment

Ma kuulan muusikat nn seinast seina, kõik oleneb loomulikult ka tujust
      Kuualn näiteks Eesti esitajatest Mati Nuudet, Vello Orumetsa ja paljude teiste esitajate loomingut.
      Samas kuulan ka raskemat muusikat, mõned näited Metallica, ACDC, Rmmsteini, Nightwish, HIM, U2 ja paljusid teisi. Meeldib ka mõnus rahulik lääne muusika nagu Enya, ERA jt. Samas meeldib ka "vaipa kloppida". Mõned lemmikud on näiteks U96, Gigi Dagostino, Dr. Alban jne jne.
      Kõiki lemmikuid ei suudaks ette lugedagi, neid päris palju.
      Nii, et nagu öeldud kuulan pea kõike

Minu helitehnika tutvustus on audiofoorumis teema alla "Tegijate süsteemid" ja pilte näeb ka allkirjas olevalt lingilt.

Comment

Absolut ei näe selle teema mõtet ???

Võiks ju märkida, siis mis systeem kuulamiseks on ja kuida sobib selleks stiiliks&#33;

Ise rohkem raskemat poolt kuulan, clawfinger jne . Võimuks Sharp sm-1144 ning kõlarid audes 116 või estonia 35 ac 021 olenevalt tujust ja muusikast. Audese bassid meeldivad rohkem, kui bassirohke muusika, aga kui tegemist mingi rock või millegiga, siis taga est. Mille bassielemendid teevad mõnusat metallset kõla ning kõrged on väga mõnus kõrvale. Kogu muusika tuleb arvutist.

ja by the way tr22ns pole muusika

Comment

King Crimson,Genesis,Yes,Pink Floyd,Emersson,Lake and Palmer.Ruja,Kosmikud,
          Sõpruse pst,jne.
          Underworld on ka vahest hea tegelt&#33;
          Aga asjalik oleks tõesti,kui keegi parem oskaks lisada mis võim,lõlarid,plaadimängija jne.mingi muusika stiiliga sobiks.Näiteks Jamo suht pehme muusika kõlar vms.
          Muidu see teema naljakas väheke,Issanda loomaaed suur ju&#33;
          http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Minu muusika valik on ka üsna lai ja kirju , põhimõtteliselt seinast seina sobiks selle kohta ötelda ainult, et vaibakloppimisest ja muust primitiivsest disco kammajast lugu ei pea. Igasuguseid britneisid ja muid naljakaid poiste/tüdrukute tänapäeva bände ka ei talu.
            Minu valikus on näiteks sellised asjad (mis kohe meelde tulid): Depeche mode, Camouflage, Kraftwerk, Moby, Faithless, Orb, Yellow, Klf, Dido, Metallica, Running Wild sõltuvalt tujust ka Era, Enigma, Schiller, Gregorian jne, jne ....
            Valikusse kuulub ka veidi eesti musikat kõik sõltub tujust.

Süsteem millega kuulan on mul tagasihoidlik (peatusin esialgu sellisel variandil): Creative Live + lõppvõimendi Korvet 200UM-088C + 4x Estonia 35AS-021
            Eelvõimendi on tegemises, et saaks muugavalt CD-mängijat ja vahetivahel kassetikat kuulata.

PS&#33; Sry, kui mõne bändinime veaga kirjutasin&#33;

Comment

Pole sel teemal miskit häda, täitsa vahva vahelduseks.

Tõsisemal kuulamishetkel on tiirlemine klassika, jazzi ja kerge rocki vahel - see omakorda seab asjad pisut keeruliseks. Klassika nimelt eeldab teistsuguseid kõlareid kui rock/jazz puhul, seetõttu tuleb miskit kavalat väljamõelda...
              Klassika suurmeistritest Beethoven, Bach, Mozart, Vivaldi, nende loomingut hindan kõigerohkem; samas üks väga vahva ja mõnus kuulamine on Orff`i "Carmina Burana".
              Jazzist nimetame kohe Diana Krall, Hedvig Hanson.

Üks suuri lemmikuid üldse on veel Sting ja Simon & Garfunkel, ka Pink Floyd istub, kuigi viimane just lihtne kuulata pole. Plaadikogus leidub igasugust kraami, kõigest kirjutada läheb väga pikaks.

Mis seadmeid ma kasutan, peaks paljudele päris selge olema.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Hea topik&#33;
                Minu "helisüsteem" koosneb
                Kompuuter - Sb128 + S30
                Raadio - Mingi vana Yamaha resiiver-kasutan ainult raadio osa
                CD-dekk - Marantz cd-46 (entry level riistapuu)
                Võim - Brig 001 ja Brig U 001 (head mõlemad)
                Kõlarid - S-50B (kahjuks)

Kuulan samuti seinast seina - rockist tranceini. Võin täitsa rahulikult kuulata samal päeval Metsatöllu ja System Fi. Meeldib teinekord ka Kraftwerki Mix, Mike Oldfieldilt peaaegu kõik peale nende Kellamäng X ide. Guns and Roses, Metallica sinine album, eesti omadest mõned termikate lood, Sõpruse Puiestee, Genialistid.
                Ei meeldi need kuradi vihma keepidega gregoriaanid, ERA on vähe parem(u110%) aga ka mitte lemmik. Sellest teemast meeldis kunagine Enya lugu. OK vast aitab.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

kusjuures (pean tunnistama et ei ole muidugi viitsinud otsida) aga tean vaid et sul on need 2 kõlarit 2ribalist, mis teevad hea heli, ja mis on ka su avatariks.

teemasse: kuulan tõesti väga seinast seina. kui vaiksem tuju, siis kraftwerk, enya, jne selliseid rahulikumaid. aga kui on selline noh... energilisem tuju, siis klubi, hardstyle, hardrock, metalit isegi. väga seinast seina. aga seda ütlen et träna eriti siiski ei sümpatiseeri, peol kannatan ära, aga muidu on mõtetu vidiit-pumps-vidiit

Comment

Originally posted by intz@Jan 4 2005, 09:28
                    Mis seadmeid ma kasutan, peaks paljudele päris selge olema.
                    Hmm ma pole kahjuks märganud mis aparaadiga sa cd&#39;sid kuula?

Minu lemmik plaatideks on Sting & The Police - The very best of , Hotel Costes (kõik plaadid 1-7), Red Hot Chilli Peppers - Live in hyde park, Lenny Kravits(kõik plaadid), A-ha(kõik 1984-2003), Diana Krall, Lady&#39;s Jazz,Norah Jones, Guru - jazzmatazz, Lucy Pearl, Dimitri from paris(hea disko), Dj Tonka, Minystri of sound - Uk garage ja neid plaate on veel aga see pisike ülevaade.

Süsteemiks on Technics&#39;i Cd dekk mis on väga nadi ja saab siis välja vahetatud kui võimalus, võimendiks on Dual CV1260, ja kõlariteks on Indreku tehtud Bufu nr2.

Comment

Kuulan muusikat ka seinast seina... Enamjaolt siiski meloodilist trance-i (Ayla, ATB, Chicane, Armin Van Buuren jne) , mingilmääral hip hop-i, samuti ka karmimat muusikat.., Muidugi ka Drum&bassi ( atmosfääriline on eriti hinge lähedane). Rahulikumast muusikast mainin kindlasti Deep Forest-it.
                      Muusikaline maitse on mul väga laialdane.
                      Üldiselt ei tee ma ühtki muusika stiili maha, sest igas laulus (muusikalises teoses) on oma võlu, lihtsalt tuleb leida see..

Comment

sblive 5.1 digital ..sinna läb järgi tagasihoidlik audese 2.1 süsteem..130ac003 ja 100w106
                        musa saab kuulatud kuidas kunagi..enamasti d`n`b....a vahest ka mingit rahulikumat musa.. träänsist hoian eemale
                        mida sa lohh vahid

Comment

Originally posted by Matis@Jan 4 2005, 10:29
                          Võim - Brig 001 ja Brig U 001 (hea võrrelda)

võiksid siis natuke võrrelda ka

Comment

Süsteem:
                            SB live 5.1(seega. Arvuti)
                            Võimuks philips resiiver(fr740)
                            Ees kõlarid Kenwoodilt(Mingid odavad)
                            Taga s-30 sisust tehtud efektikõlarid(pilte pole)
                            Subwoofer pioneer 8" inverteriga kastis(kuulatav isegi)
                            keskkõlarit ametlikult pole(võimul järel mingi lairiba valjukas).

Musamaitse enamjaolt club, trance ja dance stiilis eesti, vene ja muukeelne.
                            Vahel ka rahulik musa(nt: gregorian)
                            Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Btw olen uus sry kui kellegile teema ei sobiund.
                              Niisiis nimetan oma süsteemi ka ära:
                              CD:Mul on meid kolm vähemalt aga hetkel kasutan põhiliselt mignit philipsi kaasakantavat cd makki ja vahel ka kasutan cd-playerit. Kui võimalusi kasutan läppakat.
                              VÕIM:Brig u001 ja tahax välja vahetada lähiaegadel.
                              EES-KÕLARID:Estonia 35ac-021(väga hästi hoitud)
                              WOOFER:Niisis neid kaks tykki üks neist audes 104-4(mida müün ka hetkel) ja teine 2x Xplöd 15 tolli pentagoni seeria.(neist viimane u100 kg )
                              Vahel arvan et 100w RMS võib imesi teha sellise elemendi puhul ,aga element tahax veel vähemalt migni 1 cm liikuda .Ühesõnaga jääb puudu.
                              BTW pink floid on ikka väga raske muusika.omapärane&#33;&#33;

Comment

Working...
                              X