Teade

Collapse
No announcement yet.

sildamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sildamine

tahaks teada ka estonia 010 võimu kanaleid kuidagi üheks sillata ei saaks? siis peaks võimsust kuskil üle 100W nominaali isegi tulema?

sildamine on võimalik jah.. mul üks raadio on sillatud.. faasipöörajat on vaja.. mulle seletas selle värgi ära felch.. äkki aitab sind kaa

Comment

oleks siis keegi nii hea ja seletaks mulle asja ära? :-/

Comment

Enne sildamist loe seda juttu: http://groups.google.com/groups?q=sulo+rad...fonet.ee&rnum=2 Käib küll Radiotehnika kohta, kuid kindlasti tasub ka Estonia puhul temperatuuri jälgida.
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

mul mingi raadio on sillatud.. 8w nom ja siis peaks olema 32w max.. praegu pole mingeid probleeme olnud.. kui musat kuulan,siis mul ta eriti ei kuumene.. vahepeal töötab päev läbi..

Comment

Estonia 010 lõppvõimu saaks sillata küll,kui ette ehitaksid faasipööraja või Su eelvõimul oleks otse& invert.väljund.Kuigi Estonia lõpp on üsna kahtlane kaup-trükiplaat nagu B-52 lennuväli,kaitse lülitab end sisse/välja ja lõpuks suitseb hästi.Igaljuhul ära alla 8-oomise koormusega ta väljundeid kurna.Ms.moderaator
            lubas peale kohendamist minu sildvõimude skeemid koos faasipööraja ja seletustega õigepea?üles panna... 8)

Comment

mul yks selline kyss: millest saab aru kas võim on sillatav või ei ole?
              Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
              DeeJay Catass

Comment

Sillatud võimul on kõll topitud kahe võimu vahele mis töötavad vastas faasis.Üks võim võimendab + ja teine - signaale.See võimaldab umbes kahekordset võimsest.Väiksematel kivikestel on asi lihtsam.SEal pole faasipöörajat vaja(Vähemalt kahe väljundiga kivi).Piisab kui ühe sisendi topib maha ja teisse tuleb signaal.
                muusika on kuulamiseks

Comment

Tean yhte varianti, kuidas saab silda yhendada ilma faasipoorajata, aga selleks tuleb tiba ymberehitamist teha naiteks lisada yks lyliti millest saab ymberlylitada kas on sillatud vyi mitte. Idee seisneb selles, et yhe kanali sisend labi kondeka yhendatakse maaga ja selle kanali tagasiside ahel yhendatakse teisekanali tagasisideahelaga.
                  Jutt on paris segane kuid, kui huvi on vyin hiljem siia skeemi joonistada.

Comment

mul yks selline kyss: millest saab aru kas võim on sillatav või ei ole?
                    Teoreetiliselt on iga sarnane paaris(stereo) võimendi sillatav.Aru saad siis,kui proovid.Kui on diskreetelementidega (transistoridega)lõppaste,,siis enne peaks ikka jälgima,et need va lõputransid ühe toiteõla
                    vähemalt 2,5-kordse pinge ja ka nendel transsidel hajuva
                    võimsuse ära kannatavad.Teoreetiliselt saab mitte kahe,vaid
                    neljakordse võimsuse samal koormusel(PINGET N KORDA TÕSTES HAJUB SAMAL KOORMUSEL N-RUUDUS KORDA SUUREM VÕIMSUS!!) >

Comment

Mulle jäi silma üks sildamise sait
                      http://sound.westhost.com/project14.htm
                      vahest annab seda kuhugi vahele aretada?
                      Seal on isegi natust põhimõtteid lahti seletatud.
                      ehh... andrjusa

Comment

mul on raadio sillatud sellise faasipöörajaga:

(transs on KT315)

Comment

See on muidugi ka õige et transi kollektoril- emitteril on vastandfaasid. Loogiliselt peaks sel juhul koormustakid ka peaaegu ühesuurused olema
                          ehh... andrjusa

Comment

värk on selline,et ma ühes võimus sain selle tööle,aga nüüd tegin uue sellise faasipööraja ja see ei funganud.. äkki mul too eelmine õnnestus selle,et kogemata sai mõni teine takisti panna..

järelikult mul lihtsalt vedas... ;D

Comment

mul sõber ka sildas oma võimu ära, kuna kogu aeg plõksis võimu välja.. peale seda töötas mingi aeg ja siis läks midagi seal katki.. enam ei tööta.. Mis tal võis läbi minna? mõni relee vms?? kuidas ja kust võiks Tartus abi saada?? ja palju see maksma võiks minna?!

Comment

Working...
                              X