tahaks teada ka estonia 010 võimu kanaleid kuidagi üheks sillata ei saaks? siis peaks võimsust kuskil üle 100W nominaali isegi tulema?
Teade
Collapse
No announcement yet.
sildamine
Collapse
X
-
Enne sildamist loe seda juttu: http://groups.google.com/groups?q=sulo+rad...fonet.ee&rnum=2 Käib küll Radiotehnika kohta, kuid kindlasti tasub ka Estonia puhul temperatuuri jälgida.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Estonia 010 lõppvõimu saaks sillata küll,kui ette ehitaksid faasipööraja või Su eelvõimul oleks otse& invert.väljund.Kuigi Estonia lõpp on üsna kahtlane kaup-trükiplaat nagu B-52 lennuväli,kaitse lülitab end sisse/välja ja lõpuks suitseb hästi.Igaljuhul ära alla 8-oomise koormusega ta väljundeid kurna.Ms.moderaator
lubas peale kohendamist minu sildvõimude skeemid koos faasipööraja ja seletustega õigepea?üles panna... 8)
Comment
-
mul yks selline kyss: millest saab aru kas võim on sillatav või ei ole?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
Sillatud võimul on kõll topitud kahe võimu vahele mis töötavad vastas faasis.Üks võim võimendab + ja teine - signaale.See võimaldab umbes kahekordset võimsest.Väiksematel kivikestel on asi lihtsam.SEal pole faasipöörajat vaja(Vähemalt kahe väljundiga kivi).Piisab kui ühe sisendi topib maha ja teisse tuleb signaal.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Tean yhte varianti, kuidas saab silda yhendada ilma faasipoorajata, aga selleks tuleb tiba ymberehitamist teha naiteks lisada yks lyliti millest saab ymberlylitada kas on sillatud vyi mitte. Idee seisneb selles, et yhe kanali sisend labi kondeka yhendatakse maaga ja selle kanali tagasiside ahel yhendatakse teisekanali tagasisideahelaga.
Jutt on paris segane kuid, kui huvi on vyin hiljem siia skeemi joonistada.
Comment
-
mul yks selline kyss: millest saab aru kas võim on sillatav või ei ole?
vähemalt 2,5-kordse pinge ja ka nendel transsidel hajuva
võimsuse ära kannatavad.Teoreetiliselt saab mitte kahe,vaid
neljakordse võimsuse samal koormusel(PINGET N KORDA TÕSTES HAJUB SAMAL KOORMUSEL N-RUUDUS KORDA SUUREM VÕIMSUS!!) >
Comment
-
Mulle jäi silma üks sildamise sait
http://sound.westhost.com/project14.htm
vahest annab seda kuhugi vahele aretada?
Seal on isegi natust põhimõtteid lahti seletatud.ehh... andrjusa
Comment
Comment