Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia lõpp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia lõpp

nii...kõik kes tahaks mulle estonia 010 lõpp-võimu müüa siis andke märku.

Palju oled nõus välja käima?

Comment

Põhimõtteliselt oleksin nõus sobiva hinna eest ka enda Estonia võimust lobuma, sest viimasel ajal ei ole võimalik olnud asja enam peaaegu üldse kasutada ja seisab niisama. Kui kellegil huvi siis müüksin hea meelega koos eelvõimuga!
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

Palju küsid...?Tegelt on siin foorumis raske midagi osta.Siin on liiga targad inimesed koos ja te teate mis on asja väärtus.Ma olen näind lolle kes on müünd mõne sotiga 010 lõppvõimu ja ise ostsin paarikümne krooniga "katkise"010 eelvõimu millel vahetasin kaitsmed ja volume poteka ära ja oligi korras.NOjah indikaato´rid ka ei funksand.
        muusika on kuulamiseks

Comment

no lõpp-võimu eest max 200kr. selline hind kehtib ainult siis kui kõik on 100% korras.

Comment

no lõpp-võimu eest max 200kr. selline hind kehtib ainult siis kui kõik on 100% korras.
            ----------------------------------------------------------

Edu otsingutel!

Comment

no õelge siis palju te tahate selle lõppu eest??????????

Comment

Lõppvõimu trafo üksi on 200 väärt. Siiski inimesed kes asja seest poolt ei vaata on nõus ka 300 müüma kuna on ju ikkagi "vene" võim. Vaata kuulutuste lehti
                Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Ta võib ju olla "vene" võim, aga ta on siiski üsna hinnatud.
                  transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Working...
                  X