Millejaox need takistid seal vahel on Dants ? Muide mis programmiga filtreid arvutad ? Veidi OT aga tekkis selline küssa, et kui on 4 oomine bassikas siis kas on võimalik mingi takistiga ntx seda 8 oomisex muuta ja mis kaod sellega kaasnevad helis ?
Teade
Collapse
No announcement yet.
s90 filter
Collapse
X
-
filtreid arvutangi sellesama JBL speakershop crossover module-ga. need takistid peaxid seal hoolitsema selle eest, vist et 4 oomine bassikas ja 8 oomine kõrgsagedus sama palju võimsust saaxid ja sama valjusti mängixid. (ei ole kindel). ehk siis selle sama asja jaox, mille kohta sa kysisid, dixo, et bassikat 8 oomisex muuta. (ärge nyyd killige kui ma exin )
Comment
-
traat peaks ikka lakiga yle tõmmatud olema (oli ennemgi pooli sees), aga aluse v2rki ma ei teagi kas trein ise mingi junni ja panen vineeri kahelepoole või teen millestki kodusest aluse... muidu soovitage millest oleks hea alust teha ?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
;D ;D..jah ,see 4cm on ikka kodune äravoolutoru!Muide see 4sm on enam vähen normaalne, kui tahad mingi 6mH pooli kerida, muide kõige lihtsam on teha seda L.Abo raamatu teooria järgi.Kõige optimaaselm on kui pooli läbimõõt on kaks korda suurem kui pooli laius.Poolid tuleks panna filtrisse risti.Hoaib ära moonutuste tekke.
Comment
-
võib-olla oleks kõige mõttekam võtta vana amfitoni filtri alus ? tollel peaks selle toru läbimõõt olem kuskil 1cm kandis;D aga ei oska valida kuna ei oska aimatagi kui palju seda traati tuleb (ei mahu sinna 2ra)Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
ma teen täna ise vist (keskelt) 2cm läbim66duga ja k6rguseks kahe aluse vahele paneks kuskil 4cm(?) või peaks k6rgust rohkem olema ???Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
nii nyyd on mul pooli alus p6him6tteliselt (peaaegu) valmis, keskkoht: läbimõõt 2cm ja kõrgus 5cm(ilma aluste paksuseta) ja alusteks tuleb veel 3 kihilised vineeri plaadid
teada olevad andmed:
traadi läbimõõt: 1,1mm (mõõtsin yle)
aluse keskkoha läbimõõt: 2cm
keskkoha kõrgus (ilma alusteta): 4,8cm
ja tahaks lõigata 200Hz peal
nende andemtega saab arvutada keerdude arvu?
ja mis konde sinna juurde peab panema?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
oskab siis keegi midagi öelda selle kohta ?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
ma siin natuke arvutasin ja paistab, et kui aluse läbimõõt on 2 cm siis tuleb hirmus palju keerde sinna, parem pane aluse läbimõõdux mingi 4 cm ja pikkus 2 cm kui võimalik. muidu siin teemas ka juttu:
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1046354529
proovisin nii, et aluste vahe 2 cm ja läbimõõt 4 cm. traat 1.1 mm tulemus: 370 keerdu ja induktiivsus 3.2 mH. sinna juurde siis paned 200 mikrose bipolaar konde ja asi olemas.
muide aluse ääre kõrgus peab olema vähemalt 1,7 cm, sest traati tuleb sinna 1.65 cm jagu
Comment
Comment