aluse ääre kõrgus peab olema vähemalt 1,7 cm
Teade
Collapse
No announcement yet.
s90 filter
Collapse
X
-
Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
-
no eks ma siis pean uue aluse tegema...
aga kuidas ma seda pooli traati mõõtma peaks? või kerimise käigus lihtsalt loen neid tiire ja siis vaatan kas traat saab otsa või ei? ;DAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
eh... vaevalt sellist asja siin joonlauaga nyyd mõõtma hakkan ;D ma pooldan vist siiski ainult keerdude lugemistAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
vat selles asi ongi et ma ei tea kui palju mul umbes seda traati on ja ei oska arvata kas tuleb p2ris mitusada tiiru v2lja.... ;D kui siin vahepeal oli juttu mingi yle 300 tiirustAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
hm.. ma ei oskagi suurusjärku öelda, kui pikk see traat umbes olema peax... pole kunagi mõõtnud.. mul siuke suur 10 kg traadirull aga kui ära tahad just mõõta.. siis otsi migit...maitea... tamiili kasvõi mis olex umbes sama läbimõõduga ja keri aluse peale ... mitte korralikult, lihtsalt kiirmeetodil ja pärast mõõda ära.
Comment
-
muide kust seda (lakitud) traati osta saaks ja kui palju maksta võiksAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
Comment