Teade

Collapse
No announcement yet.

mure murtud :)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mure murtud :)

niisis mul mingid vene kõlarid(teevad väga head heli muideks) kuid ei tea mis need täpselt on.

andmed taga(muideks ei oska sõnakestki vene keelt , niiet ärge pahandage)
             сцсмеьа акусьцческая
    эсьонця  35 AC-021-1    гост 23262-88
    преgельная.....jne     100bm
    ja siis bla bla bla    8Om

huhhh kui raske oli....oli yks vana vene klaver ees ja otsisin tähti...seega sain aru et on 8 oomised ja 100(vist!) aga mis kõlaritega täpselt tegu on

fakkk
    ei tlnud midaagi ette

Kirjuta ladina tähed, küll me aru saame, mida sa mõtled
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

cucmema akycmuyeckaR
      €cmohuR 35 ac-021-1 Roct 23262-88
      ∏pegeAbhaR goArobpemehhaR mouuhocmb 100Bm
      homuhaAbhoe €AekmpuYeckoe conpomuBAehue 8Om
      rog u mecru Bbinycka

uumamn OTK

vot sellised kirjad on kastidel taga

Comment

Tegemist meie kalli kodumaa toodanguga Estonia 35AC021, 100 W Max power, 35 RMS power, 8 oomi. 8" kärgbass. 3-ribalised.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

tänud...

tegelt mul asi selles et yks bassikas on pees....seel juhe mis tuleb raamilt membraani kylge tuli lahti, ja kuidagi kinna ka ei suuda panna :-[....see selleks. Tegelt ei teinud ta ka ennem head häält. Mõtlesin et paneks uued elemendid sisse, kuid ei oska midagi ise välja mõelda. Ehk aitaksite nende valikul. Ja võibolla on veel mõni nõuanne mis nende kõlarite juures paremaks teha( vatti täis toppida jne..) Ka tweeterid on suht õhtal omadega. Võibolla peaks kõik elemendid ära vahetama. Andke teada millised need olema peaksid.

muideks indrek....olen sama tüüp kellega mailiseime sellest subwoofrist.

Comment

Selge.
            Soovitan siiski sellisel juhul nagu sul vaadata siis kas uusi kõlareid või minna tiba odavamt teed - kasutada samusid kaste mis sul on, kuid asendada valjukad ntx Audese omadega. Samas läheb see sul üsna kulukaks, sest vana asja ümber teha on tiba raskem kui täiesti uut asja valmis vorpida.
            Ma räägiks sinuga maili teel edasi. Mul on sulle paar mõtet.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

jään siis ootama arva@airport.ee

Comment

Mis suhtes nad sul sitta häält teevad.Imelik.Krõbisevad või milles asi.
                muusika on kuulamiseks

Comment

krõbisevad jah

võibolla ka asi võimendis....mingi vana vene värk on

Comment

nimelt see

BECA-10Y-120C

Comment

Kuda see krõbin on.Mõlemad kõllid ja kõik elemendid krõbisevad vä.Ega need kõllid pole nii sitad midagi.Kui nad kors on nad hääd asjad.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

tavaliselt kui krõbiseb, oleks ikka mõtekas kõigepealt ühendused üle vaadata ja alles siis uusi valjukaid ostma tormata

Comment

Olen vähemalt 4 sellist kõlarit ära parandanud. Kõigil ikka seesama viga - raami ja membraani vaheline juhe. Kui natukenegi oskad jootekolbi käes hoida siis soovitan asja ette võtta. Kõrged ja keskmised on väga lihtsalt lahti võetavad aga traat seal sees on päris peene. Uusi elemente sellele kõlarile nägin RET poes Kunderi tn
                          Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

olen ka ise seda sama viga parandanud, kuid selle asja raskus peitub selles, et on vaja nurga alla joota.

Comment

Kui originaaljuhe enam ei ulata olen kasutanud (starteri vms.) harjade juhtmeid et oleks ikka piisavalt jämedad
                              Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Working...
                              X