Kuidas yhendada yks bassikas ja kaks tavakõlarit kahele kanalile nii et oleks ikke stereo ja kõlarite andmed on järgmised:2 vene kontsertkõlli ja kummalgi on takistus 15oomi ja yks 4 oomine bassikõlar , võim on estonia 010
Teade
Collapse
No announcement yet.
üks bassikas ja 2 tavakõlarit kahele kanalile?
Collapse
X
-
Originally posted by paadikapten@Jan 19 2005, 16:51
Mina seni tegin ikka nii, et aretasin tavakõlaritele ühise miinusjuhtme (heli monoks sellest ei lähe) ja panin bassika vm kõlari sellesse juhtmesse, nii et ta tavakõllidega jadamisi jääb (polaarsus on nagu ikka-pluss jääb tavakõllide poole).
Comment
-
Originally posted by 8413@Jan 19 2005, 20:39
Võimu väljundi + üks kõll +ja bassika üks ots
Võimu väljundi - üks kõll -
Võimu väljundi + teine kõll+ ja bassika üks ots
Võimu väljundi - teine kõll -
Comment
-
No kui aru ei saanud, eks püüan seletada.
Kummagi tavakõlari plussid oma kanalisse. Tavakõlarite miinused kokku. Nende miinuste ühenduskohta läheb bassikõlari pluss. Bassikõlari miinus omakorda läheb võimu kõlaripesa miinuskontaktile (ei pea mõlema pesa miinuse taha ühendama, sest miinus on kogu võimendis üks ja sama, seega võib miinuse ka ainult ühe pesa vastava kontakti peale panna).
Ja ei saa sellest võimule mitte midagi juhtuda, sest lisakõlar annab koormustakistusele juurde. Põhikõlarite stereo säilib ja bassikas toimib keskkõlarina. Ise olen küll ja küll nii teinud.
Comment
-
Originally posted by paadikapten@Jan 20 2005, 15:32
Kummagi tavakõlari plussid oma kanalisse. Tavakõlarite miinused kokku. Nende miinuste ühenduskohta läheb bassikõlari pluss. Bassikõlari miinus omakorda läheb võimu kõlaripesa miinuskontaktile (ei pea mõlema pesa miinuse taha ühendama, sest miinus on kogu võimendis üks ja sama, seega võib miinuse ka ainult ühe pesa vastava kontakti peale panna).
Kõlarite ühendus
Krt, töö juures turvameetmed ei luba hot'i uploadida, et pildina saaks siia lisada :angry:
Comment
-
Originally posted by rainx666@Jan 20 2005, 23:07
lükka kontsert kõlarite juhtmed paralleeli..ja need ühenda omavahel jadamisi subbakaga.. (lihtsamini üeldes siis..ühenda kontsert valjuka +`id , - sed omavahel..ja ühenda - subbaka +/ või - sega..ja pane estonia taha(vaata et faasi ka õige )
Ma ei tea mis asi see faas ongi...
Comment
-
Originally posted by Lemmy+Jan 21 2005, 06:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Lemmy @ Jan 21 2005, 06:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-paadikapten@Jan 20 2005, 15:32
Kõlarite ühendus
[/b][/quote]
Täpselt. Nii ta mul käibki.
Comment
-
Originally posted by paadikapten+Jan 21 2005, 19:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (paadikapten @ Jan 21 2005, 19:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Lemmy@Jan 21 2005, 06:27
<!--QuoteBegin-paadikapten@Jan 20 2005, 15:32
Et siis midagi sellist?!
Kõlarite ühendus
aga kas minu kõlarite puhul oomidega mingit probleemi ei teki või??
Comment
-
minumeelest võib ju subbakale võtta miinuse ükskõik kummast väljundist ? maa on ikka maa. sellel vahet pole. p.s. selle võid võtta isegi korpusest või kruvikohtadest
ja kuidas oomidega lood on - kui mul on 2x 8oomist estoniat ja üks audes , siis kas see võimu ei või läbi lüüa kui ma ühendan nii , kuidas oli siin ühel skeemil näidatud ?
Comment
Comment